sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ULAÞTIRMA VE ALTYAPI BAKAN YARDIMCISI ÇUKUROVA HAVALÝMANI’NDA ÝNCELEMELERDE BULUNDU

  •  1 Temmuz 2024 Pazartesi 17:40

Ulaþtýrma ve Altyapý Bakan Yardýmcýsý Enver Ýskurt, Mersin’de açýlýþý için hazýrlýklarýn sürdüðü Çukurova Havalimaný’nda incelemelerde bulundu.

Ulaþtýrma ve Altyapý Bakan Yardýmcýsý Enver Ýskurt, Mersin'de açýlýþý için hazýrlýklarýn sürdüðü Çukurova Havalimaný'nda incelemelerde bulundu. Ýskurt, havalimaný yerleþkesinde düzenlenen toplantýda çalýþmalar hakkýnda bilgi aldý ve açýlýþ öncesi hazýrlýklarý deðerlendirdi.

 

Ulaþtýrma ve Altyapý Bakan Yardýmcýsý Enver Ýskurt, Mersin'de açýlýþý için hazýrlýklarýn sürdüðü Çukurova Havalimaný'nda incelemelerde bulundu.

Mersin Valiliðinin açýklamasýna göre, çalýþmalarla ilgili bilgi alan Ýskurt, havalimaný yerleþkesinde düzenlenen toplantýya katýldý.

Toplantýda Çukurova Havalimaný'nda tamamlanan altyapý ve üstyapý çalýþmalarý, açýlýþ öncesi hazýrlýklar, ilgili birimlerin iþ ve iþlemlerine iliþkin konular deðerlendirildi.

Ulaþtýrma ve Altyapý Bakan Yardýmcýsý Ýskurt'a Vali Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kýratlý, Devlet Hava Meydanlarý Ýþletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Tarsus Kaymakamý Mehmet Ali Akyüz, Ýl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk eþlik etti.

Paylaþ :
UZMAN AÇIKLADI: EN DÜÞÜK MEMUR MAAÞI NE KADAR OLACAK
CARETTA CARETTALAR MERSÝN KUMSALLARINA YUMURTA BIRAKMAYA BAÞLADI
MERSÝN’DE DENÝZ VE GÜNEÞ FESTÝVALI TAMAMLANDI
AVUSTURYA’YI 2-1 YENEN TÜRKÝYE, 2024’TE ÇEYREK FÝNALDE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.