sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KAÐITHANE’DE BETON MÝKSERÝ GELÝN ARABASININ ÜZERÝNE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ

  •  1 Temmuz 2024 Pazartesi 08:27

Kaðýthane’de virajý alamayan beton mikseri park halindeki gelin arabasýnýn üzerine devrildi. Feci kazada gelin arabasýnýn önündeki bir çocuk hayatýný kaybetti.

Kaðýthane’de virajý alamayan beton mikseri park halindeki gelin arabasýnýn üzerine devrildi. Feci kazada gelin arabasýnýn önündeki bir çocuk hayatýný kaybetti.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 13.00 sýralarýnda Gürsel Mahallesi Kaðýthane Caddesi üzerinde yaþandý. Virajý alamayan Hüseyin Toyga yönetimindeki 34 FST 487 plakalý beton mikseri, yol kenarýnda bekleyen 34 HDB 293 plakalý gelin arabasýnýn üzerine devrildi. Bu sýrada ailesiyle düðüne gitmek üzere konvoyun önünde bekleyen 8 yaþýndaki Emin Berk Nalcý isimli çocuk, beton mikseri ile gelin arabasý arasýnda sýkýþtý. Minik çocuk feci þekilde hayatýný kaybetti.

Olay yerine çok sayýda saðlýk ekibi, polis ve itfaiye sevk edildi. Hayatýný kaybeden çocuðun yakýnlarý sinir krizleri geçirirken, kazada yaralanan þoför Hüseyin Toyga polis eþliðinde hastaneye götürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalýþmasýnýn ardýndan Nalcý’nýn cansýz bedeni incelenmek üzere ambulans ile Adli Týp Kurumu morguna kaldýrýldý.

Görgü þahidi Arif Abdullah Çolak isimli sürücü beton mikserinin yolda çimento dökerek ilerlediðini belirterek, "Aþaðýdaki ýþýklarda bu adamýn arkasýndan çimento düþürdüðünü görünce korna basýp önüne geçtim. Daha sonra arkamdan aynaya baktýðýmda viraja hýzla girerek devrildiðini gördüm. Çok beton mikserinin altýnda kaldý. Yakýnlarý þok içindeydi" ifadelerini kullandý.

Olay aný güvenlik kameralarýna da yansýdý. Görüntülerde hýzla ilerleyen beton mikseri, virajý alamayarak devriliyor. Çevredekiler kazanýn ardýndan olay yerine koþuyor.

Paylaþ :
UZMAN AÇIKLADI: EN DÜÞÜK MEMUR MAAÞI NE KADAR OLACAK
CARETTA CARETTALAR MERSÝN KUMSALLARINA YUMURTA BIRAKMAYA BAÞLADI
MERSÝN’DE DENÝZ VE GÜNEÞ FESTÝVALI TAMAMLANDI
AVUSTURYA’YI 2-1 YENEN TÜRKÝYE, 2024’TE ÇEYREK FÝNALDE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.