sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

‘BABA BULUÞMALARI’ PROGRAMI TAMAMLANDI

  •  20 Mart 2021 Cumartesi 10:29

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan çocuk geliþiminin desteklenmesi ve hane içi eþitsizliklerin azaltýlmasý amacýyla online olarak yürütülen ‘Baba Buluþmalarý’ programý tamamlandý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan çocuk geliþiminin desteklenmesi ve hane içi eþitsizliklerin azaltýlmasý amacýyla online olarak yürütülen ‘Baba Buluþmalarý' programý tamamlandý. Program sonunda 27 babaya katýlým belgesi verildi.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafýndan çocuk geliþiminin desteklenmesi ve hane içi eþitsizliklerin azaltýlmasý amacýyla Anne Çocuk Eðitim Vakfý (AÇEV) iþ birliði ile yürütülen ‘Baba Buluþmalarý' programý tamamlandý. Çevrimiçi olarak 9 hafta süren ‘Baba Buluþmalarý' programý, babalarý çocuk geliþimi konusunda bilgilendirmek, rol ve sorumluluk almaya teþvik etmek ve aile içinde demokratik iliþkiler kurma konusunda desteklemek amacýyla yürütüldü. Program sonunda yine çevrimiçi ortamda gerçekleþtirilen tören ile 7'si Mersin Büyükþehir Belediyesi grubu olmak üzere 27 babaya katýlým belgesi verildi.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.