sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

  •  4 Eylül 2024 Çarþamba 11:57

Türkiye’nin en yetenekli kaykay sporcularýndan Red Bull sporcusu Berke Dikiþçioðlu, Türkiye Kaykay Federasyonu tarafýndan düzenlenen Türkiye Þampiyonasý Sokak Disiplini’nde Türkiye þampiyonluðuna eriþti.

 

Türkiye’nin en yetenekli kaykaycýlarýndan biri olarak gösterilen Red Bull sporcusu Berke Dikiþçioðlu, Türkiye Kaykay Federasyonu tarafýndan düzenlenen, Türkiye Þampiyonasý Sokak Disiplini’nde Türkiye þampiyonu oldu. Türkiye’nin en iyi kaykaycýlarýnýn karþýlaþtýðý turnuva, Maltepe’deki Skatepark’ta düzenlendi. Tüm parkuru baþarýyla tamamlayan Dikiþçioðlu, Türkiye þampiyonluðunun ardýndan dünya þampiyonluðunda da derece yapmayý hedefliyor.

 

 

 

Sýradaki hedef dünya þampiyonluðunda derece yapmak

 

14 yýldýr düzenli olarak kaykay yapan ve 2021 ve 2022 yýlýnda da þampiyonluða ulaþan Berke Dikiþçioðlu, bu birincilikle dünya þampiyonluðunda derece yapma yönündeki hedeflerine artýk daha fazla inandýðýný dile getirerek, “Türkiye’de çok fazla iyi kaykaycý arasýnda bu þampiyonluða ulaþmak benim için çok önemliydi. Bu þampiyonalarda hem kendimi geliþtirmek hem de þampiyonluklar elde ederek asýl hedefim olan dünya þampiyonluðunda derece yapmaya doðru ilerlemek istiyorum. Ne mutlu bana ki bir kez daha Türkiye Þampiyonu olmayý baþardým. Artýk dünya þampiyonluðunda derece yapma hedefime doðru bir adým daha attým. Her zaman benim yanýmda olan ailem ve ekibimle bunu baþaracaðýma inanýyorum. Bu birinciliði her zaman benim yanýmda olan Red Bull ailesine hediye ediyorum.” diye konuþtu.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
Düðünde gelin ve damada beþi bir yerde altýn yerine beþi bir yerde sebze tohumu takýldý
BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, MERSÝNLÝLERÝ KÜLTÜR SANATLA BULUÞTURMAYA DEVAM EDÝYOR
Halat üzerinde 15 Temmuz Köprüsü’nü geçen atleti vatandaþlar ilgiyle izledi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.