sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDE KADINLARA YÖNELÝK EÐÝTÝM SEMÝNERLERÝ SÜRÜYOR

  •  19 Mart 2021 Cuma 09:00

Akdeniz Belediyesi Kadýn ve Aile Hizmetleri Müdürlüðünce, Ev Kadýnlarý Eðitimi Projesi kapsamýnda kadýnlara çeþitli eðitim seminerleri düzenlendiði bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, Kadýn ve Aile Hizmetleri Müdürlüðü ile bir kulübün iþbirliðinde Akdam Ýlkokulu ile Güneþ Kültür ve Sanat Evinde, ev kadýnlarýnýn bilinçlendirilmesine yönelik düzenlenen seminerlerde Türk Kadýnlar Konseyi Derneði Mersin Þube Baþkaný Belgin Güraðaç, 'toplumsal cinsiyet kapsamýnda prensesler ve paþalar', Psikolog Mervan Teselli, 'çocuðumun madde baðýmlýsý olduðunu nasýl anlarým?' ve Hemþire Zeynep Koç da 'ev kazalarýnda ilk yardým' konularýnda sunum yaptý.

Kadýnlara özgü düzenlenen bu eðitim faaliyetlerindeki katýlýmlardan duyduðu memnuniyeti dile getiren ve katýlýmlarý nedeniyle teþekkür eden Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, "Kadýnlarýmýzýn toplumsal hayatta etkin bir þekilde rol almalarý ülkemiz adýna oldukça önemli. Bilgi ve birikim olarak ayaklarý yere daha saðlam basan kadýnlar demek her birimizin hayatýna da olumlu manada yön vermeleri demektir. Bu da haliyle daha saðlýklý bir toplum inþasýnda ciddi yollar kat etmek anlamýna gelmektedir. Bu anlamda kadýnlarýmýza dair gerçekleþtirdiðimiz her türlü eðitim faaliyetini fazlasýyla önemsiyoruz. Amacýmýz mevcut eðitim faaliyetlerimizin de üstüne katarak geniþ kapsamlý çalýþmalarýn süreklilik kazanmasýdýr" dedi.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.