sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÝNÝKLERDEN ÇANAKKALE GÖSTERÝSÝ

  •  19 Mart 2021 Cuma 08:50

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioðlu Çocuk Gündüz Bakým Evinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Þehitleri Anma Günü dolayýsýyla düzenlenen etkinlikte, miniklerin danslarý ve þiirleri beðeniyle izlendi.

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioðlu Çocuk Gündüz Bakým Evinde Atatürk sevgisi ve ilkeleriyle yetiþtirilen çocuklar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Þehitleri Anma Günü dolayýsýyla gösteri yaptý. Çocuklar, giydikleri kýyafet ve kostümlerle büyük beðeni toplarken danslarýyla izleyicileri büyülediler.

Günün anlamýna yönelik yaptýðý konuþma sýrasýnda, çocuklara vatanýn nasýl kurtulduðunu anlatmak gerektiðini ifade eden Bircan Tüfekçioðlu Çocuk Gündüz Bakým Evi Müdürü Nezaket Aktaþ, “Atatürk ve vatan sevgisiyle dolu çocuklar yetiþtirmek biz eðitimcilere düþen en büyük görevdir. Bizler çok küçük yaþlardan itibaren eðitim vermeye çalýþtýðýmýz çocuklarýmýza ayný zamanda Türkiye sevgisini de anlatmak istiyoruz” dedi.

Atatürk ve Türkiye sevgisiyle dolu çocuklar yetiþtirmek istediklerini belirten Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan da miniklerin yürekleriyle ortaya koyduklarýnýn kendilerini bir kez daha gururlandýrdýðýný söyledi. Türkiye'de Atatürk sevdasýný çoðaltmak için çalýþtýklarýna vurgu yapan Baþkan Tarhan, “Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioðlu Çocuk Gündüz Bakým Evimiz hizmete açýldýðý günden bu yana çeþitli etkinliklerle tüm gözleri üzerine çekmeyi baþardý. Bakým evimiz öðretmenlerimizle birlikte Atatürkçü, aydýn bir okul olmuþtur. Laik ve cumhuriyet sevdalýlarý olarak, Atatürk ilke ve devrimlerine daha çok sahip çýkarak, ülkemize baðlýlýðýmýzý göstermeye devam edeceðiz. Tabii bunlarýn sadece Mezitli'de olmasý yetmiyor, tüm Mersin'de ve ülkemizde bu tür sevdalarýn çoðalmasýný istiyoruz” diye konuþtu.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.