sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝNLÝ SKOLYOZ HASTASI MEDÝNE, AMELÝYATLA YENÝDEN DOÐDU

  •  16 Mart 2021 Salý 11:39

Mersin’de yaþayan ve omurgasýnda 110 derecelik eðrilik bulunan 13 yaþýndaki Medine Þengül, VM Medical Park Mersin Hastanesinde 5 saat süren baþarýlý operasyonla saðlýðýna kavuþtu.

Mersin'de yaþayan ve omurgasýnda 110 derecelik eðrilik bulunan 13 yaþýndaki Medine Þengül, VM Medical Park Mersin Hastanesinde 5 saat süren baþarýlý operasyonla saðlýðýna kavuþtu.

 

Omurgasýndaki 110 derecelik eðrilik nedeniyle yürümekte zorlanan ve hayatýnda büyük güçlükler çeken Medine Þengül, tedavi için VM Medical Park Mersin Hastanesine baþvurdu. Yapýlan kontroller sonucunda skolyoz ameliyatý olmasý kararý alýnan hasta, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmaný Prof. Dr. Mustafa Çeliktaþ ve ekibinin katýldýðý 5 saat süren operasyon sonucunda omurgasýndaki eðrilik giderilerek saðlýðýna kavuþtu.

“Ameliyat sayesinde özgüvenim yerine geldi”

Yaþadýðý skolyoz problemi nedeniyle uzun yýllardýr hareket özgürlüðü kýsýtlanan Þengül, ameliyat öncesi ve sonrasýnda yaþadýðý süreci anlattý. Küçük Medine, “Ameliyattan önce özgüven problemi yaþýyordum. Bu hastalýk yüzünden arkadaþlarýmla çok sýk görüþmek istemiyordum. Günlük hayatýmdaki iþlerimi yapabiliyordum fakat aðýr iþleri yapmaya cesaret edemiyordum. Bu ameliyat sayesinde özgüvenim yerine geldi ve eskisine nazaran daha iyi ve olumlu düþünüyorum” dedi.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.