sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HAKAN CANAN CAN KONUÞTU

  •  2 Aralýk 2020 Çarþamba 09:10

Turgutluspor’u yenmek zorundayýz

TARSUS ÝDMAN YURDU KULÜP BASIN SÖZCÜSÜ HAKAN CANAN CAN "YUKARIYI HEDEFLÝYORSAK TURGUTLU SPOR MAÇINI KAZANMALIYIZ"
Misli Com. 2. Lig Kýrmýzý Grup ekiplerinden Tarsus Ýdman Yurdu Kulüp Basýn Sözcüsü Hakan Canan Can yarýn sahalarýnda konuk edecekleri Turgutlu Spor maçýndan 3 puan hedeflediklerini bildirdi.
Ziraat Türkiye Kupasý'nda Ýstanbul Spor'u 1-0 maðlup ederek kupada 5. tura yükselmelerinin oyuncularýnýn morallerini yükselttiðini, ligde ise 2 haftanýn ardýndan deplasmanda Karabük Spo'u 3-0 maðlup etmelerini ise oyuncularýna özgüven kazandýðýna dikkat çeken Basýn Sözcüsü Can, Turgutlu Spor maçýný hem moralli hem özgüvenli çýkararak tek hedeflerinin, tek düþüncelerinin mutlak galibiyet olduðunu kaydetti.
Takýmda maçý öncesi sakat ve cezalý oyuncunun bulunmadýðýný belirten Basýn Sözcüsü Can, Turgutlu Spor maçý ile ilgili þunlarý söyledi:
"Takým olarak Turgutlu Spor maçýna hazýrýz. Ligte 2 haftanýn ardýndan 3 puan alarak oyuncularýmýz özgüven kazandý. Takým olarak ligde her takýmý yenecek güçteyiz. Turgutlu Spor karþýlaþmasý çok zorlu bir 90 dakikaya sahne olacaðýnýn bilincindeyiz. Bu maç zirve yolunda 6 puan deðerinde. Yukarýyý hedefliyorsak Turgutlu Spor maçýný kazanmalýyýz. Zirveyle olan puan farkýný hedef yolundaki rakibimiz olan Turgutlu Spor'u yenerek azaltnalýyýz. Yönetim, teknik ekip ve oyuncularýmýz kazanmaya odaklandýk. Teknik ekip ve oyuncularýmýza güveniyoruz. Ýç saha avantajýmýzý en iyi þekilde kullanarak sahadan 3 puanla ayrýlýp, yolumuza emin adýmlarla ilerlemek azmindeyiz. Karabük Spor galibiyeti ile moral ve özgüven bulduk Turgutlu Spor'u yenerek çýkýþýmýzý sürdürmek hedefindeyiz." þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.