sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ERDEMLÝ’DE SPOR KOORDÝNASYON MERKEZÝ YAKINDA BÝTÝYOR

  •  1 Aralýk 2020 Salý 15:55

Erdemli Belediyesinin, okçuluktan bocceye, basket sahalarýndan futbol sahasýna kadar içerisinde birçok alaný barýndýran spor koordinasyon merkezi çalýþmalarýnda sona gelindi.

Erdemli Belediyesi Spor Ýþleri Müdürlüðü tarafýndan ilçeye kazandýrýlacak olan ve yapýmýnda son aþamaya gelinen spor koordinasyon merkezi, ilçeye spor alanýnda farklý bir ivme kazandýracak. Erdemli sahil bandýna yapýlan komplekste, 2 toprak tenis kortu, 1 okçuluk alaný, 1 bocce sahasý, 16-12 yaþ grubu çocuklar için çim futbol sahasý, 1 basketbol sahasý ve 1 dart salonu yer alýyor.

Konuyla ilgili açýklama yapan Erdemli Belediye Baþkaný Mükerrem Tollu, geleceðin teminatý çocuklarýn spor eðitiminin yanýnda disiplin, çalýþma prensibi ve milli þuurla yetiþmeleri adýna projenin hayata geçirildiðini vurgulayarak, "Gençlerimizin ve çocuklarýmýzýn geliþimine katký sunabilecek birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Yaz aylarýnda ve kýþ aylarýnda ayrý ayrý oluþturduðumuz kültür, sanat ve spor kurslarýmýz ile çocuklarýmýzýn fiziki ve ruhsal dünyalarýnýn geliþimine katký sunuyoruz. Salgýn döneminde verdiðimiz online spor kurslarý ile evlerinde kalan her vatandaþýmýzýn, bedensel ve psikolojik saðlýðýna elimizden geldikçe destek olduk. Büyük Atatürk'ün de dediði gibi ‘Bütün millet ve memleket evlatlarýný sportmen yapabilmek için sarf edilen çalýþmanýn ehemmiyet ve kutsiyeti ayný derecede kýymetli ve mühimdir.' Bizde bugün ilçemizde ciddi bir ihtiyaç olan tesisimizin açýlýþý ile sporcularýmýza destek olarak bu kýymetli kutsiyete ulaþmaya çalýþacaðýz" dedi.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.