sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS ÝDMAN YURDU TARAFTARLAR DERNEÐÝ’NDEN AÇIKLAMA GELDÝ

  •  20 Kasým 2020 Cuma 15:06

Son üç maçýný kaybeden Tarsus’ta neler oluyor

Basýn Açýklamasý
Deðerli Taraftarlarýmýz son haftalarda yaþanan puan kayýplarý Taraftarlarýmýzý ve camiamýzý derinden üzmüþtür.
Bizler geriye dönüp baktýðýmýzda Camiamýzýn birlik içinde, yakýn zamanlarda yaþanan kongre sürecinde Takýmýmýz zarar görmesin diye tüm Maddi ve Manevi mücadeleyi verdik ve vermeye devam ediyoruz. Takým Kaptanlarýmýza konuyu defalarca dile getirdik. Ama bakýyoruz ki, bizlerin ve hocamýzýn iyi niyeti TAKIM OLAMADIÐIMIZI göstermektedir.
Özellikle Elazýð ve Serik maçlarýndaki puan kayýplarýnýn tüm sorumlusu FUTBOLCULARDIR. Sahaya çýkýp; hakemi de, rakip oyuncuyu da yeneceksin. Son zamanlarda saha içinde, dýþýnda kenetlenme sorunu yaþayan ve disiplini olmayan, EN ÖNEMLÝSÝ kazanma hýrsýný kaybetmiþ bir ekip var.
Dýþarýdan izlediðimiz ve gördüðümüz kadarýyla takýmda yaþanan bireysel oyun hatalarýnýn, bizlere fazla puan kaybý yaþatmaktadýr. Artýk bu hatalarý bir kenara býrakýp, takým oyunu ile play off'un en büyük adayý olduðumuzu göstermeliyiz.
Artýk herkes kendine gelsin. Ya da bizler ÞEHR-Ý MÜDAFAA yaparak sizlerle karþý karþýya gelmeyelim.
Bizler 2 sezondur Ergün PENBE hocamýzýn takýma yapmýþ olduðu hizmetleri göz ardý edemeyiz. Unutulmasýn ki, TARSUS ÝDMAN YURDU'nun hocasý yine kendisidir.
Kongre Sürecimiz ile alakalý olarak ise: Kongremiz 7 Aralýk 2020 Tarihinde saat : 16.00'da Nikâh Salonu'nda yapýlacaktýr. Kongre yeterli çoðunluk saðlanmadýðý takdirde 14 Aralýk 2020 Tarihinde ayný yer ve saatte yapýlacaktýr.
Kongrede Baþkan Adayý olarak þu an Þahin KIRBIYIK Bey adaylýðýný açýklamýþtýr. Bizler de 2. Erkut KUZEYMAN dönemi olarak gördüðümüz bu süreçte kongremizin Þehrimiz ve Takýmýmýz için hayýrlý olmasýný diliyoruz.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.