sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÝNÝBÜSTE ’ÜCRET’ TARTIÞMASI, KARAKOLDA BÝTTÝ

  •  17 Kasým 2020 Salý 10:53

Minibüste ’ücret’ tartýþmasý, karakolda bitti Mersin’de ’ücret’ vermedikleri için þoför ile anne ve oðlu arasýnda kavga çýktý Þoför, þahýslarýn ücret vermedikleri gibi kendisine hareket ettiðini savunurken, anne de þoförün sadece ücret vermedikleri için kendilerini darp ettiðini iddia...

Mersin'de 'minibüs ücretini vermedikleri için' þoför ile anne ve oðlu arasýnda çýkan kavga, karakolda bitti. Þoför, þahýslarýn ücret vermedikleri gibi kendisine hareket ettiðini savunurken, anne de þoförün sadece ücret vermedikleri için kendilerini darp ettiðini iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, Adana'dan Mersin'e gelen 70 yaþýndaki Ayþe Ç. ile oðlu 46 yaþýndaki oðlu Veysel Ç., merkez Toroslar ilçesine baðlý Güneykent Mahallesinde E.K. idaresindeki bir minibüsüne bindi. Oradan merkez Akdeniz ilçesi Çocuk Esirgeme Kurumu ýþýklarýna kadar yolculuk yapan anne ve oðlu, 'ücret' vermeden minibüsten inmek istedi. Bunun üzerine þoför, parasýný isteyince aralarýnda tartýþma çýktý. Kýsa sürede büyüyen tartýþma, kavgaya döndü. Her 2 tarafta karþýlýklý birbirine vururken, olayda anne baygýnlýk geçirdi. Bölgede yaþayan vatandaþlarýn ihbarý üzerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Baygýnlýk geçiren kadýn ambulansla hastaneye kaldýrýlýrken, oðlu ve þoför ise karakola götürüldü.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.