sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÝBRAHÝM BAÞ MEHMET UYSAL’A KONUÞTU

  •  17 Kasým 2020 Salý 09:17

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Ýçel Ýdman Yurdu evinde Arhavi spor ile karþý karþýya gelecek.

Ligde son iki maçýnda berabere kalan Ýçel Ýdman Yurdu 19 Kasým Perþembe günü evinde  Arhavi spor ile karþý karþýya gelecek. Ligde 19 puanla 2.sýrada yer alan Ýçel Ýdman Yurdu teknik direktörü Ýbrahim Baþ dün Ýçel TV/ Sun RTV Spor Editörü Mehmet Uysal ile telefon görüþmesinde önemli açýklamalarda bulundu.

Ýþte o açýklamalar;

"ÞAMPÝYON OLACAÐIZ"
"Çatalcaspor maçýnda deðerli olabilecek 1 puan aldýk. Direk rakiplerimizden birine yenilseydik bu bizi 2 maç geriye atabilirdi. Yenilmemekte önemli, çünkü hala onlarýn üstünde yer alýyoruz. Bu maçtan alýnan 1 puanýn önemi aslýnda Cizrespor maçýnda 3 puan alýnsaydý daha çok belirgin olacaktý. Cizrespor maçýnýn kýritiðini yaptýðýmýzda 27 kez ceza sahasýna atak giriþimi yapmýþýz. Olmayýnca olmuyor. Rakibimizinde iptal olsada 3 gol bulduðunu unutmayalým elbette. Her maç Nerde hata yaptýk, Nerde doðru yaptýk analiz yapýyoruz. Ama bazen saha içinde herþey istediðiniz gibi olmuyor. Bu takým söylendiði gibi çok pahalý bir takým deðil. Birçok takýmýn geri dörtlüsü 200-250 bin bandýydayken bizde daha düþük rakamlara oynayan oyuncularýmýz var ve baktýðýmýzda en az gol yiyen takýmlardan biriyiz hala, belkide en az yiyen biziz. Kadromuzda geçen sezondan ciddi oyuncu sayýmýz var. Ve þuan namaðlup devam ediyoruz ve gün geçtikçe daha da iyi olacaðýz. Sezon sonu tek temennimiz bu takýmý üst lige çýkarmak olacak. Ve bunu baþaracak gücümüzde var. Gerek yönetim, gerek oyuncularýmýz, gerekse teknik heyetimiz buna caný gönülden inanýyoruz. Zaten inanmasak burda olmazdýk.
Taraftaramýzdan tek isteðimiz elbette eleþtiri olacaktýr, yapýcý eleþtirilere Herzaman deðer veriyoruz. Sosyal medyadan olsun, televizyonda olsun yorumlarý okuyoruz, yorumlarý izliyoruz. Elbette bizlerde herþeyin dört dörtlük olmasýný istiyoruz ve mücadelemiz bunun için. Her maçý kazanmak için çýkýyoruz ama her maçý kazanan bir takýmda yok gibi. Þampiyonluða oynayan çoðu takým birçok maç kaybediyor ama þampiyonluða oynamaya devam ediyorlar. Önemli olan sezon sonu Nerde olduðunuzdur.
Kimse merak etmesin. Bu takýmý þampiyon yapmak için yönetimle, teknik heyetle ve futbolcularýmýzla gece gündüz çalýþýyoruz"
 
 
HABER: ÝÇEL TV/ SUN RTV/ MEHMET UYSAL

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.