sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖKKEÞ DEMÝR’DEN MÝLLÝ SPORCU MÝRAY ULAÞ’A DESTEK

  •  11 Kasým 2020 Çarþamba 09:45

Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir, Türkiye’nin ilk kadýn Paratriatleti olarak yalnýz triatlon deðil, ülke spor tarihine adýný yazdýran 21 yaþýndaki milli sporcu Miray Ulaþ’ý baþarýlarýndan dolayý tebrik ederek malzeme yardýmýnda bulundu.

Ýlimizi Türkiye, Avrupa ve Dünya'da aldýðý derecelerle en iyi þekilde temsil eden Mersinli milli sporcu Miray Ulaþ'ý azminden ve hýrsýndan dolayý kutlayan Ýl Müdürümüz Ökkeþ Demir, Milli sporcu Mray'a Bisiklet çantasý hediye etti. Baþarýnýn tesadüf olmadýðýný spor yapmak içinde hiçbir engelin olmadýðýný belirten Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir, “Ben öncelikle milli gururumuz Miray'ý sporda engelin olmadýðýný azmiyle, hýrsýyla tüm dünyaya almýþ olduðu baþarýlarla gösteren bu özel kýzýmýzý, çocuklarýnýn arkasýnda duran ailelerini yürekten kutluyorum. Bir baþarýnýn temelinde disiplin içinde bir çalýþma, ahlak, azim ve hýrs yatar. Bu kýymetli ve bir o kadar baþarýlý kýzýmýz Miray bunun en canlý örneðidir. Genç yaþýna raðmen kýsa sürede bu kadar baþarýyý elde etmek herkesin yapabileceði birsey deðil. Fakat Miray imkansýz denileni inanarak, çalýþarak, azmi ve hýrsýyla baþarýp herkesi kendisine hayran býrakmýþtýr. Milli takýma seçilerek ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararasý organizasyonlarda en iyi þekilde temsil etmiþtir. Ben baþarýya doymayan kýzýmýzýn her zaman destekçisi olacaðým. Ümid ediyorum ki Miray Ulaþ yüzme, yelken ve triatlon branþlarýnda elde ettiði bu baþarý grafiðiyle adýndan söz ettirmeye devam edecek. Bir kez daha milli sporcumuz Miray'ý, antrenörleri ve ailesini kutluyor, baþarýlarýnýn devamýný diliyorum.” dedi.


Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir'den gördüðü desteklerden dolayý çok mutlu olduðunu belirten Mersinli milli sporcu Miray Ulaþ ise "Bence insan istedikten sonra hiçbir þey engel olamaz. 16 yaþýnda tanýþtýðým yüzme branþý ile hayata tutundum aldýðým baþarýlar beni daha da hýrslandýrdý. Yüzme branþýnýn ardýndan Yelken branþý ile tanýþtým ve Türkiye, Avrupa ve Dünya da dereceler yaptým. Son olarak tanýþtýðým triatlon branþýnda yeni baþlamama raðmen kýsa sürede dereceler yaparak Türkiye’nin ilk kadýn Paratriatleti olarak yalnýz triatlon ve ülke spor tarihine adýný yazdýrmayý baþardým. Spor benim hayatýmýn deðiþilmez bir parçasý haline geldi. Aldýðým baþarýlý sonuçlarla hayata tutunmayý öðrendim. Þuan ki hedefim ise 2021 Tokyo Olimpiyatlarýnda madalya almak. Ben Doðuýþtan engelli bir birey olarak benim gibi tüm bedensel engelli arkadaþlara þunu söylemek istiyorum; Hayata tutunmak için sizlerde mutlaka en az bir spor branþý ile uðraþýn. Son olarak göreve baþladýðý günden beri desteklerini esirgemeyen Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürümüz Ökkeþ Demir'e çok teþekkür ediyorum." ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.