sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖZYÝÐÝT: “UMUT EDÝYORUM KÝ, TAKIMIMIZ BU SENE PLAYOFFA KALACAK”

  •  3 Kasým 2020 Salý 08:53

Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yeniþehir Belediyesi Kadýn Basketbol Takýmýnýn Ýzmit Belediyespor’u 72-67 yendiði maçý tribünden izledi.

Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yeniþehir Belediyesi Kadýn Basketbol Takýmýnýn Ýzmit Belediyespor'u 72-67 yendiði maçý tribünden izledi. Takýmý yalnýz býrakmayan Baþka Özyiðit, “Umut ediyorum ki, takýmýmýz bu sene playoffa kalacak ve kentimizi Türkiye'de ve Avrupa'da en üst seviyede temsil edecek” dedi.

Yeniþehir Belediye Baþkaný Özyiðit, Mersin'i Herbalife Nutrition Kadýnlar Basketbol Süper Liginde ve geçen yýl Türkiye'yi Avrupa kupalarýnda temsil eden Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yeniþehir Belediyesi Kadýn Basketbol Takýmýný yalnýz býrakmadý. Yeniþehir Belediyesi, kadýn basketbolunun önemli kulüplerinden, Mersin temsilcisi Çukurova Basketbola Kulübüne geçen yýl sponsor olmuþtu. Ligin baþlamasýyla birlikte Belediye Baþkaný Özyiðit de takýmýn maçlarýný izleyerek, oyunculara ve takýma destek olmaya devam ediyor.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.