sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MESKÝ ÝHALELERÝNE YOÐUN ÝLGÝ

  •  31 Ekim 2020 Cumartesi 08:54

Mersin Büyükþehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Ýdaresi (MESKÝ) Genel Müdürlüðünün þeffaflýk ilkesi gereði herkese açýk olan ihalelerinde son aylarda baþvuru oranlarýnýn yükseldiði, firmalarýn ihalelere yoðun ilgi gösterdiði bildirildi.

MESKÝ Genel Müdürlüðünden yapýlan açýklama, merkez Toroslar ilçesi “Gözne Mahallesi 1. Etap Kanalizasyon Hattý Yapým Ýþi” ihalesine 49 firmanýn katýldýðý belirtildi. Açýklamaya göre, ihale sürecinin ardýndan Gözne Mahallesine yapýlacak olan çalýþma ile mahalle sakinleri uzun yýllardýr beklediði kanalizasyon altyapýsýna kavuþacak.

MESKÝ'nin çalýþmalarýna baþladýðý, yaðmur suyu altyapýsý bulunmayan Silifke ilçesi “Gazi Mahallesi Yaðmur Suyu Hattý Yapým Ýþi”ne 46 firma katýldý. Çalýþmalarýn tamamlanmasýnýn ardýndan Gazi Mahallesinin yaðmur suyu sorunu çözülecek, vatandaþlar su baskýnlarýndan etkilenmeyecek.

MESKÝ'nin baþladýðý içme suyu çalýþmalarýndan biri olan Gülnar ilçesi “Büyükeceli Mahallesi Mevcut Ýçme Suyu Terfi Hattý Karayollarý Deplasesi Yapým Ýþi” projesine de 21 firma katýlarak, teklif sundu. Anamur ilçesi “Muhtelif Mahallelerde Yaðmur Suyu Hattý Yapým Ýþi” çalýþmasýna 20, Mut ilçesi Deveci, Topkaya Mahalleleri ve Silifke ilçesi Hýrmanlý Mahallesi “Ýçme Suyu Terfi ve Þebeke Hattý Yapým Ýþi” çalýþmalarýna ise 20 firma katýldý. Merkez ilçeler Akdeniz, Toroslar, Yeniþehir ve Mezitli'yi kapsayan “Muhtelif Mahallelerde Yaðmur Suyu Hattý Döþenmesi Yapým Ýþi” çalýþmalarýna 25, “Muhtelif Mahallelerde Ýçme Suyu Döþeme Hattý Yapýlmasý Ýþi” çalýþmalarýna ise 34 firma katýlým saðladý.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.