sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

EVÝ YANAN AÝLE YARDIM ELÝ BEKLÝYOR

  •  29 Ekim 2020 Perþembe 09:21

Mersin’in Erdemli ilçesinde evlerinde çýkan yangýnda bütün eþyalarý yanan aile kendilerine uzanacak bir yardým eli bekliyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde evlerinde çýkan yangýnda bütün eþyalarý yanan aile kendilerine uzanacak bir yardým eli bekliyor.

Edinilen bilgiye göre, yaklaþýk 1 hafta önce ilçeye baðlý Kocahasanlý Mahallesinde yaþayan ve zihinsel rahatsýzlýðý bulunan Hasan Kara'nýn evinde yangýn çýktý. Evde bulunan eþyalar ile Hasan Kara'nýn oðlu 12 yaþýndaki ortaokul öðrencisi Mustafa'nýn EBA'ya girmek için kullandýðý bilgisayar ve tableti de yandý.

Baba Hasan Kara, yangýnýn elektrik kontaðýndan çýktýðý düþündüklerini dile getirerek, yangýnda oðlunun bilgisayar ve tabletinin kullanýlamaz hale geldiðini belirtti. Kara, "Elektrik kontaðýndan yangýn çýktý. Çocuðumun bilgisayarý yandý. Derslerine giremiyor, EBA'ya giremiyor. Derslerinden geri kaldý" dedi.

"Hayallerim vardý, iþte o da yandý"

Evlerinde çýkan yangýnla birlikte hayallerinin de yangýný anlatan Kocahasanlý Ortaokulu 7. sýnýf öðrencisi Mustafa Kara, "Bilgisayarým ve tabletim yandý. O yüzden EBA'ya giremiyorum, canlý derslere katýlamýyorum. 8 gündür derslerimden mahrum kalýyorum. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum, sporla da uðraþmak istiyorum. Hayallerim vardý, iþte o da yandý" diye konuþtu.

"Uzanacak bir yardým eli bekliyoruz"

Amca Hamdi Kara ise ailenin bazý ihtiyaçlarýnýn hayýrsever komþular tarafýndan karþýlandýðýný ancak ailenin halen eksiklerinin bulunduðunu ve uzanacak bir yardým eli beklediklerini söyledi. Hamdi Kara, "Evde çýkan yangýnda yeðenimin bilgisayarý, tableti ve okul kitaplarý yandý. Aðabeyim el gücü ile, yevmiye ile çalýþýyor. Mustafa'nýn annesi ve kýz kardeþi de engelli. Komþulardan yatak, yorgan, giysi desteði oldu ama halen evin eksikleri var. Kapý, pencere akla gelen ne varsa eksik. Ýmkaný olanlardan yardým bekliyoruz" þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.