sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KREÞTE CUMHURÝYET COÞKUSU

  •  28 Ekim 2020 Çarþamba 17:13

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, geçtiðimiz aylarda Toptancý Hal Kompleksinde çalýþan kadýnlarýn çocuklarý için açýlan ve Türkiye’de halde açýlan ilk kreþ olma özelliði taþýyan Münir Özkul Kreþinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý kutlamalarýna katýldý.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, geçtiðimiz aylarda Toptancý Hal Kompleksinde çalýþan kadýnlarýn çocuklarý için açýlan ve Türkiye'de halde açýlan ilk kreþ olma özelliði taþýyan Münir Özkul Kreþinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý kutlamalarýna katýldý.

Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý tarafýndan düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý ve cumhuriyetin kuruluþunun 97. yýl dönümü etkinlikleri kapsamýnda, Münir Özkul Kreþi ile Adile Teyze Kreþi öðrencileri hep birlikte gösterilerini sergiledi. Kutlamada, minikler Atatürk ve cumhuriyet konulu þarkýlar söyleyip, dans gösterileri düzenledi. 'Atatürk çocuklarý', 'Cumhuriyet özgürlüktür' ve 'Sonsuza' þarkýlarý eþliðinde dans eden minikler, son olarak ellerinde Türk bayraklarý ve pankartlarla 10. Yýl Marþý eþliðinde cumhuriyet yürüyüþü gerçekleþtirdi. Kutlamada ayrýca 29 Ekim þiir dinletisi de yapýldý. Tören, Baþkan Seçer'in aný köþesinde minikler ile fotoðraf çektirmesi ile sona erdi.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.