sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ANNE VE ÇOCUKLARI ÝÇÝN YAZLIK SÝNEMA ETKÝNLÝÐÝ

  •  28 Ekim 2020 Çarþamba 13:21

Akdeniz Belediyesi ile Türk Kýzýlayý Mersin Toplum Merkezi iþbirliðinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramýnýn 97’nci yýlý etkinlikleri kapsamýnda, ’Anne çocuk el ele yazlýk sinemaya’ çaðrýsýyla açýk hava sinema gösterimi düzenlendi.

Akdeniz Belediyesi ile Türk Kýzýlayý Mersin Toplum Merkezi iþbirliðinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramýnýn 97'nci yýlý etkinlikleri kapsamýnda, 'Anne çocuk el ele yazlýk sinemaya' çaðrýsýyla açýk hava sinema gösterimi düzenlendi.

Kazanlý Belediye Ortaokulu bahçesinde, pandemi önlemleri kapsamýnda sosyal mesafe kuralýna uyularak düzenlenen açýk hava film gösterimine katýlan anneler ile çocuklarýna, çeþitli ikramlar sunuldu, salgýna karþý maske daðýtýldý. Film gösterimi öncesi sunulan müzik dinletisine çocuklar ve anneleri, ellerindeki telefon flaþlarýyla eþlik ettiler.

Kadýn ve Aile Müdürlüðü ile Kýzýlay Mersin Toplum Merkezi iþbirliðinde düzenlenen etkinliðe, Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü, Ýl Emniyet Müdürlüðü ile Kýzýlay temsilcileri, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarlar da katýldý.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.