sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DEKÝ YANGINDA EV VE SERALAR DA ZARAR GÖRDÜ

  •  27 Ekim 2020 Salý 17:17

Mersin’in Anamur ilçesinde iki noktada çýkan orman yangýnlarýndan biri kontrol altýna alýnýrken, ilk noktadaki yangýnýn devam ettiði bildirildi.

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çýkan orman yangýnlarýndan biri kontrol altýna alýnýrken, ilk noktadaki yangýnýn devam ettiði bildirildi. Bölgeye giderek incelemelerde bulunan Mersin Valisi Ali Ýhsan Su, yangýnda bazý evlerin hasar gördüðünü, 50-60 civarýnda evin can güvenliði açýsýndan boþaltýldýðýný söyledi.

Antalya'nýn Gazipaþa ilçesi sýnýrý yakýnlarýndaki kýzýlçam ormanlarýnda çýkan yangýna Anamur, Bozyazý ve Gülnar orman iþletme müdürlüklerine baðlý ekipler müdahale etti. Karaaða köyü yakýnlarýnda çýkan ikinci yangýn, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altýna alýnýrken, yerleþim yerlerine yakýn bölgede bulunan Uçarý Mahallesi'ndeki ilk yangýn ise devam ediyor. Yerleþim yerlerini tehdit eden yangýn nedeniyle, insanlar evlerinden uzaklaþtýrýlýrken, yangýna 100'e yakýn arazöz, 3 helikopter ve çok sayýda personel ile müdahale ediliyor. Rüzgarýn da etkili olduðu yangýn söndürme çalýþmalarýnda, civar köylerdeki vatandaþlar da destek veriyor. Yangýnda birçok ev ile bazý muz seralarý ve yüze yakýn arý kovaný zarar gördü.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.