sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ EBA DESTEK MERKEZÝ AÇILDI

  •  13 Ekim 2020 Salý 09:10

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, korona virüs sürecinde uzaktan eðitime yeterli imkaný olmayan öðrenciler için EBA Destek Merkezini hayata geçirdi.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, korona virüs sürecinde uzaktan eðitime yeterli imkaný olmayan öðrenciler için EBA Destek Merkezini hayata geçirdi.

Mezitli Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Tece Deniz Mahallesinde bulunan eski Tece belediyesi binasýnda açýlan EBA Destek Merkezinde, öðrenciler gün boyu bilgisayar ve internetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ýçerisinde son teknolojiyle donatýlmýþ bilgisayarlarýn bulunduðu merkezde öðrenciler, görevliler eþliðinde ders çalýþma ve ödevlerini yapma imkaný buluyor.

Evlerinde yeterli imkaný bulamadýklarýný ifade eden öðrenciler, “Birçok arkadaþýmýz bilgisayar, internet gibi sorunlar yaþýyordu. Ders çalýþmak için gelen arkadaþlarýmýzýn bazýlarý evlerinde uygun ortam bulunamamasýndan þikayetçiydi. Burada bizim için her ortam düþünülmüþ. Son derece sakin ve derslere girebilmemiz ve ders çalýþabilmemiz için her türlü konfor düþünülmüþ. Baþkanýmýz Neþet Tarhan'a, bize böylesi bir imkan saðladýðý için teþekkür ederiz” dedi.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.