sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÇUKURKEÞLÝK YAMAÇLARI TEMÝZLENDÝ

  •  12 Ekim 2020 Pazartesi 16:35

Mersin’de doðada sakin vakit geçirmek isteyen vatandaþlar tarafýndan yoðunlukla kullanýlan Çukurkeþlik yamaçlarý bölge tarihinde ilk kez AKUT Mersin Ekibi ile Mersin Orman Bölge Müdürlüðü’nün ortak çalýþmasý ile temizlendi.

Mersin'de son bir hafta içerisinde sahte alkol zehirlenmesinden dolayý hastaneye kaldýrýlan 5 kiþi hayatýný kaybederken, 10 kiþinin tedavisinin sürdüðü bildirildi. Sahte alkol zehirlenmelerin ardýndan olayla ilgili çalýþma baþlatan Mersin polisi, çok miktarda metanol oraný yüksek etil alkol ele geçirirken, gözaltýna alýnan 3 þüpheli çýkarýldýklarý mahkemece tutuklandý.

Ýzmir ve Kýrýkkale'den sonra Mersin'de de sahte alkolden dolayý 5 kiþi hayatýný kaybetti. Edinilen bilgiye göre, kentte son günlerde çok sayýda kiþi sahte alkol zehirlenmesi þüphesiyle hastanelere baþvurdu. Mersin Þehir, Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'ne kaldýrýlan 11 kiþiden S.A. ve Ý.Ü. ile Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldýrýlan iki kiþiden A.O'nun da aralarýnda bulunduðu 5 kiþi hayatýný kaybetti. Halen sahte alkol zehirlenmesinden dolayý 10 kiþinin tedavilerinin kentteki çeþitli hastanelerde sürdüðü öðrenilirken, yetkililer vatandaþlarý el yapýmý içki içmemeleri ve etil alkolden içki yapmamalarý konusunda uyardý.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.