sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKKKUYU NGS’DEN TÜRK ÞÝRKETLERE ÇEVÝRÝM ÝÇÝ SEMÝNER

  •  12 Ekim 2020 Pazartesi 13:21

ENERJÝ ve Tabii Kaynaklar Bakanlýðý ile Çukurova Kalkýnma Ajansý tarafýndan Akkuyu NGS Projesi’nin potansiyel tedarikçileri için düzenlenen çevrimiçi bilgilendirme seminerine, Mersin ve Adana’da bulunan 49 üretici firmadan 70 temsilci katýldý.

Akkuyu Nükleer A.Þ. ve inþaatýn ana yüklenicisi Titan-2 IC Ýçtaþ Ýnþaat A.Þ'nin temsilcileri ile, Türk Standartlarý Enstitüsü (TSE) uzmanlarý seminerde sunum yaptý. Akkuyu Nükleer A.Þ. seminer katýlýmcýlarý tarafýndan, ilk nükleer santralin Türkiye Cumhuriyeti'nin enerji dengesi açýsýndan önemi ve projenin mevcut durumu ile, Akkuyu Nükleer A.Þ.'nin ekipman ve malzeme tedarik sorumluluðunun daðýtýlmasýnda üstlendiði rol gibi konularda genel bilgiler paylaþýldý. Sunumlarda, Akkuyu NGS projesinin inþaatý için belirlenen satýn alma prosedürlerine katýlým koþullarý hakkýnda da, tedarikçilere ayrýntýlý bilgi verildi.
Seminerde Titan-2 IC Ýçtaþ Ýnþaat A.Þ. temsilcileri de söz aldý. Þirket temsilcileri katýlýmcýlara, projede þirketin ekipman ve malzeme tedariki konularýnda üstlendiði rolün yaný sýra, ihale programý, tedarikçi seçim usulleri ve Akkuyu NGS inþaatý sýrasýnda üretimin yerelleþtirilmesine destek sunan þirketin Ýstanbul bilgilendirme ofisinin çalýþmalarý hakkýnda sunum yaptý.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.