sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÝT’TEN KUZEY IRAK’A NOKTA OPERASYON! PKK’LI TERÖRÝST HALÝL YÝÐÝT ÖLDÜRÜLDÜ

  •  19 Eylül 2024 Perþembe 10:21

TSK ve MÝT son dönemde terör örgütlerine yönelik birbiri ardýnda baþarýlý operasyonlara imza atarken, bir sýcak geliþme de Kuzey Irak’ta yaþandý. MÝT’in nokta operasyonuyla terör örgütü PKK/KCK’nýn sözde Gare askeri istihbarat sorumlularýndan "Hogir Pirosi" kod adlý Halil Yiðit etkisiz hale getirildi.

Terör örgütlerine son dönemde art arda ölümcül darbeler indiren TSK ve MÝT, bu kez Kuzey Irak'ta nokta bir operasyon gerçekleþtirdi.

 

TERÖR ÖRGÜTÜ SÖZDE SORUMLULARINDAN

Milli Ýstihbarat Teþkilatý, terör örgütü PKK/KCK'nýn sözde Gare askeri istihbarat sorumlularýndan "Hogir Pirosi" kod adlý Halil Yiðit'i Irak/Gara'da gerçekleþtirdiði nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

 

TSK'YA YÖNELÝK EYLEMLERÝ ORGANÝZE ETMÝÞ

MÝT'in istihbari çalýþmalarý sonucu PKK/KCK'lý Halil Yiðit'in, örgüt üst düzey yöneticilerinin talimatý doðrultusunda Gara'da Türk güvenlik güçlerine karþý eylemleri organize ettiðini tespit edildi.

 

ADIM ADIM TAKÝP EDÝLDÝ

Terör suçlarýndan hakkýnda arama ve yakalama kararý bulunan terörist Yiðit, hedef listesine koyuldu. Haber kaynaklarý vasýtasýyla hassas konumu tespit edilen "Hogir Pirosi" kod adlý Halil Yiðit adým adým takip edildi. Operasyon için en uygun anda düðmeye basýldý, PKK/KCK Gara askeri istihbarat sözde sorumlularýndan Halil Yiðit etkisiz hale getirildi.

 

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat
KADINLAR EL EMEÐÝ GÖZ NURU ÜRÜNLERÝNÝ SERGÝLEDÝ
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin Kadýköy karnesi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.