sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE DRÝFT YAPAN SÜRÜCÜYE 51 BÝN 649 TL CEZA

  •  18 Eylül 2024 Çarþamba 09:51

Mersin’in Anamur ilçesinde jandarma ekipleri drift yaparak çevreyi rahatsýz eden ve trafik güvenliðini tehlikeye düþüren sürücüye 51 bin 649 TL cezai iþlem uyguladý. Sürücünün son 5 yýl içerisinde ayný þekilde kural ihlali yapmasý nedeniyle sürücü belgesi daimi olarak iptal edilirken, araç sahibine de sürücü belgesi geçici olarak alýndýðý halde araç kullandýrmaktan 12 bin 977 TL ceza kesildi.

Anamur ilçesinde drift yaparak trafik güvenliðini tehlikeye atan bir otomobile ait görüntülerinin sosyal medyada paylaþýlmasý üzerine trafik jandarmasý harekete geçti. Kimlik bilgileri tespit edilen sürücüyü yakalayan jandarma ekipleri, sürücüye drift yapmak, sürücü belgesiz araç kullanmak ve abartýlý egzoz kullanmak suçlarýndan toplam 51 bin 649 TL para cezasý uyguladý. Sürücünün son 5 yýl içerisinde ayný þekilde kural ihlali yapmasý nedeniyle sürücü belgesi daimi olarak iptal edilirken, araç mevzuata uygun duruma getirilinceye kadar trafikten men edildi.

 

Araç sahibine de sürücü belgesi geçici olarak alýndýðý halde araç kullandýrmaktan 12 bin 977 lira cezai iþlem uygulandý.

 

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat
KADINLAR EL EMEÐÝ GÖZ NURU ÜRÜNLERÝNÝ SERGÝLEDÝ
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin Kadýköy karnesi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.