sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TELEVÝZYON TAMÝRCÝSÝ GÝTTÝÐÝ EVDE DEHÞET SAÇTI! BÝRÝ ÇOCUK 4 KÝÞÝNÝN KAFASINI ÇEKÝÇLE EZDÝ

  •  17 Temmuz 2024 Çarþamba 11:42

Aydýn’da bir televizyon tamircisi, tamir için gittiði evde çýkan tartýþma sonucu ev sahibi ve ailesini çekiçle yaraladý. Biri çocuk 4 kiþinin kafasýný çekiçle ezip kaçmaya çalýþan þüpheli, mahalle sakinleri tarafýndan yakalanarak jandarmaya teslim edildi.

Aydýn'da bir televizyon tamircisi, tamir için gittiði evde çýkan tartýþma sonucu ev sahibi ve ailesini çekiçle yaraladý. Biri çocuk 4 kiþinin kafasýný çekiçle ezip kaçmaya çalýþan þüpheli, mahalle sakinleri tarafýndan yakalanarak jandarmaya teslim edildi.

 

Aydýn'da, televizyon tamircisi Mehmet G., tamir için gittiði evde Hulusi Duran, Nakþiye Duran (60), Hatice G. (37) ile Beyza G.'yi (6) çekiç ile yaraladý. Olay sonrasý kaçmaya çalýþan Mehmet G., mahalle sakinleri tarafýndan yakalanarak jandarma ekiplerine teslim edildi.

Aydýn'da, televizyon tamircisi Mehmet G., tamir için gittiði evde Hulusi Duran, Nakþiye Duran (60), Hatice G. (37) ile Beyza G.'yi (6) çekiç ile yaraladý. Olay sonrasý kaçmaya çalýþan Mehmet G., mahalle sakinleri tarafýndan yakalanarak jandarma ekiplerine teslim edildi.

 

EVDE TARTIÞMA ÇIKTI

Olay, saat 20.30 sýralarýnda Nazilli ilçesi Kardeþköy Mahallesi'nde bulunan iki katlý evde meydana geldi. Ýddiaya göre, televizyon tamircisi olduðu öðrenilen Mehmet G., tamir için evine gittiði Hulusi Duran ile burada tartýþmaya baþladý.

 

MAHALLE SAKÝNLERÝ TELEFONA SARILDI

Çýkan tartýþmanýn kavgaya dönüþmesiyle Mehmet G., eline aldýðý çekiç ile ev sahibi Hulusi Duran'ýn kafasýna ve göðsüne, eþi Nakþiye Duran, kýzý Hatice G. ve torunu 6 yaþýndaki Beyza G.'yi kafasýna vurarak yaraladý. Evden gelen sesleri duyan mahalle sakinlerinin ihbarý üzerine olay yerine jandarma ve saðlýk ekipleri sevk edildi. Bu sýrada, evden kaçmaya çalýþan Mehmet G., mahalle sakinleri tarafýndan yakalandý. Yaralýlar, olay yerine gelen saðlýk ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardýndan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldýrdý.

 

EÞÝ VE TORUNU BEYÝN KANAMASI GEÇÝRDÝ

Kafatasý ile kaburgasýnda kýrýklar oluþan Hulusi Duran Aydýn Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilirken, eþi Nakþiye Duran'ýn ve torunu Beyza G.'nin kafatasýnda oluþan çatlak nedeniyle beyin kanamasý geçirdikleri, Hatice G.'nin ise saðlýk durumunun iyi olduðu öðrenildi. Mahalle sakinleri tarafýndan jandarma ekiplerine teslim edilen Mehmet G., gözaltýna alýnýrken, olayla ilgili soruþturma baþlatýldý.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.