sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BOMBA ÝDDÝA! BODRUM’A TATÝLE GÝDEN BARIÞ ALPER YILMAZ, ÞEYMA SUBAÞI ÝLE SABAHA KADAR EÐLENDÝ

  •  17 Temmuz 2024 Çarþamba 11:40

Galatasaray’ýn yýldýz ismi Barýþ Alper Yýlmaz ve sosyetik güzel Þeyma Subaþý’nýn birlikteliði gündem oldu. Yýlmaz, Avrupa Þampiyonasý’ndan dönüþünün ardýndan Bodrum’a gelerek sezonun yorgunluðunu attý. Ýddiaya göre, Yýlmaz burada Subaþý ile karþýlaþtý ve ikili derin sohbetlere daldý. Gece ilerledikçe samimiyetleri artan ikili, baþka bir mekanda sabahýn ilk ýþýklarýna kadar eðlendi.

Galatasaray'ýn yýldýz ismi Barýþ Alper Yýlmaz ve sosyetik güzel Þeyma Subaþý'nýn birlikteliði gündem oldu. Yýlmaz, Avrupa Þampiyonasý'ndan dönüþünün ardýndan Bodrum'a gelerek sezonun yorgunluðunu attý. Ýddiaya göre, Yýlmaz burada Subaþý ile karþýlaþtý ve ikili derin sohbetlere daldý. Gece ilerledikçe samimiyetleri artan ikili, baþka bir mekanda sabahýn ilk ýþýklarýna kadar eðlendi.

 

Galatasaray'ýn ve A Milli Takým'ýn yýldýzý Barýþ Alper Yýlmaz, EURO 2024 sonrasý tatil yaptýðý Bodrum'da sosyetik güzel Þeyma Subaþý ile bir mekanda sabahýn ilk ýþýklarýna dek eðlendi.

 

TATÝL ÝÇÝN BODRUM'A GÝTTÝ

Baþarýlý futbolcu, Almanya'da düzenlenen EURO 2024'ten döner dönmez soluðu Bodrum'da aldý. Sezonun yorgunluðunu atan ünlü futbolcu, yakýn arkadaþlarýyla birlikte denizin ve güneþin tadýný çýkardý.

 

ÞEYMA SUBAÞI ÝLE SABAHA KADAR EÐLENDÝ

Ýddiaya göre burada Þeyma Subaþý ile karþýlaþan Yýlmaz, sosyetik güzelle derin sohbete daldý. Saatler ilerledikçe oldukça samimi olan Yýlmaz ve Subaþý gece sonunda, baþka bir mekana giderek sabahýn ilk ýþýklarýna kadar eðlendi.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.