sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

EURO 2024’TE FÝNALÝN ADI: ÝNGÝLTERE - ÝSPANYA

  •  11 Temmuz 2024 Perþembe 08:27

2024 Avrupa Futbol Þampiyonasý (EURO 2024) Yarý Final karþýlaþmasýnda Ýngiltere, Hollanda’yý 2-1 maðlup ederek finale yükseldi ve Ýspanya’nýn rakibi oldu.

2024 Avrupa Futbol Þampiyonasý (EURO 2024) Yarý Final karþýlaþmasýnda Ýngiltere, Hollanda’yý 2-1 maðlup ederek finale yükseldi ve Ýspanya’nýn rakibi oldu.

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Þampiyonasý’nda Hollanda ile Ýngiltere, yarý finalde karþý karþýya geldi. Alman hakem Felix Zwayer’in düdük çaldýðý müsabaka BVB Dortmund Stadyumu’nda oynandý. 7. dakikada sað kanattan ceza sahasýna sokulan Xavi Simons’un þýk vuruþunda Hollanda 1-0 öne geçti. 16. dakikada Ýngiltere’nin ataðýnda ceza sahasý içinde Harry Kane’e yapýlan faulün ardýndan VAR uyarýsýyla hakem penaltý noktasýný gösterdi. 18. dakikada beyaz noktanýn baþýna geçen Harry Kane topu aðlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. Ýlk yarý bu skorla sona erdi. Ýkinci yarýda iki takým da gol için birçok pozisyona girdi. Mücadelenin eþitlikle sona ereceði tahmin edilirken, 90+1. dakikada Cole Palmer’in ara pasýnda ceza sahasý sað çaprazda topla buluþan Ollie Watkins, meþin yuvarlaðý filelerle buluþturarak Ýngiltere’yi 2-1 öne geçirdi. Bu gol ayný zamanda maçýn da skoru oldu. Bu sonuçla Ýngiltere, adýný finale yazdýrdý. Ýngiltere ile Ýspanya pazar günü saat 22.00’de finalde kozlarýný paylaþacak.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.