sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

NATO ZÝRVESÝNE 2026’DA TÜRKÝYE EV SAHÝPLÝÐÝ YAPACAK

  •  11 Temmuz 2024 Perþembe 08:25

Washington’da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Baþkanlarý Zirvesi’nde sonuç bildirgesi yayýmlandý. Bildirgede zirvenin 2025’te Hollanda’da düzenleneceði, ardýndan 2026 yýlýnda Türkiye’nin ev sahipliði yapacaðý belirtildi.

Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Baþkanlarý Zirvesi'nde sonuç bildirgesi yayýmlandý. Bildirgede zirvenin 2025'te Hollanda'da düzenleneceði, ardýndan 2026 yýlýnda Türkiye'nin ev sahipliði yapacaðý belirtildi.

 

NATO Devlet ve Hükümet Baþkanlarý Zirvesi'nin ardýndan sonuç bildirgesinde 2026 yýlýnda düzenlenecek zirveye Türkiye'nin ev sahipliði yapacaðý belirtildi.

SONUÇ BÝLDÝRGESÝ YAYIMLANDI

NATO Devlet ve Hükümet Baþkanlarý Zirvesi Washington'da düzenlendi. ABD'nin ev sahipliðinde gerçekleþen zirveye Cumhurbaþkaný Erdoðan da katýldý. Zirvenin ardýndan yayýmlanan sonuç bildirgesinde dikkat çeken mesajlar yer aldý.

 

2026'DA EV SAHÝBÝ TÜRKÝYE

Bunlardan ilki Türkiye'yle ilgili kýsým oldu. Bildirgede 2025 yýlýnda gerçekleþecek zirveye Hollanda'nýn ev sahipliði yapacaðý yer aldý. NATO zirvesi 2026 yýlýnda ise Türkiye'de düzenlenecek. 2025'teki Gayriresmi Dýþiþleri Bakanlarý toplantýsý da Türkiye'de gerçekleþtirilecek.

UKRAYNA'YA 2025'TE 40 MÝLYAR DOLAR FON

Müttefiklerin Ukrayna'ya gelecek yýl en az 40 milyar dolar fon saðlamasý kararlaþtýrýldý.

ÇÝN'E RUSYA'YA VERDÝÐÝ DESTEÐÝ SONLANDIRMA ÇAÐRISI

Çin'e, Rusya'nýn Ukrayna'yla savaþýna verdiði desteði sonlandýrma çaðrýsý yapýldý. Bildirgede, "Teröristler ve terör örgütleri tarafýndan ortaya konan tehdit ve zorluklara kararlýlýkla karþý koymaya devam edeceðiz" ifadeleri yer aldý.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.