sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ANKARA’DA PARKTA YÜRÜYEN VATANDAÞ BAÞIBOÞ KÖPEKLERÝN SALDIRISINA UÐRADI

  •  31 Mayýs 2024 Cuma 14:27

Ankara’nýn Altýndað ilçesi Ali Ersoy Mahallesi’nde parkta yürüyen bir vatandaþ, sokak köpeklerinin saldýrýsýna uðradý.

Ankara’nýn Altýndað ilçesi Ali Ersoy Mahallesi’nde parkta yürüyen bir vatandaþ, sokak köpeklerinin saldýrýsýna uðradý. Baþýboþ gezen köpekler nedeniyle tedirginlik yaþayan mahalle sakinleri, soruna bir çözüm bulunmasýný istiyor.

Altýndað ilçesi Ali Ersoy Mahallesi’nde Vural Kedici adlý vatandaþ, Ali Ersoy Parký’nda yürüdüðü esnada baþýboþ köpeklerin saldýrýsýna uðradý. Köpeklerin üzerine atlamasýyla ayaðý kayarak düþen Kedici, yerlerde yuvarlandý. Vural Kedici, ÝHA muhabirine yaptýðý açýklamada, “Parktan geçiyordum ve telefona bakarken köpekler saldýrdý. Bir tanesi geldi tam ýsýracaktý düþtüm, ayaðým kaydý. Kulübeye doðru gittim ve onlar da benden uzaklaþtý. Bu mahallede þikayetler devamlý var. Altýndað Belediyesinden köpeklerin bu mahalleden kaldýrýlmasýný istiyoruz. Bunlardan herkes þikayetçi” ifadesini kullandý.

Kedici, Altýndað Belediyesinden herhangi bir dönüþ alamadýðýný belirterek, “Telefonda bana dediler ki ‘Onunla ilgili kanun çýkmadý. Kanun çýkýnca deðerlendirmesini yapacaðýz.’ Olay böyle oldu ama zor kurtuldum. 5-6 tane vardý” dedi.

Baþýboþ köpeklerden tedirgin olduðunu söyleyen Kedici, “Bu mahallede bunlar hep geziyor. Daha önce de aradým ben, kaldýrdýlar ama hala devam ediyor. Bu yol da çocuðun okul güzergahý. Benimki gibi çocuklar her gün okula gidiyor, onlar da korkuyor. Buna artýk bir çözüm bulunsun. Köpekler buradan kaldýrýlsýn” diye konuþtu.

Köpeklerin saldýrýsýna uðrayan Kedici’ye yardýma koþan site güvenlik görevlisi Ýbrahim Koç ise, “Vural aðabeyden önce bana saldýrdýlar. Kapýnýn önünde dikiliyordum. Bana doðru yürüdüler ve köpekleri ‘hoþt’ diyerek kovaladým. Karþý parka atladýlar. Karþý parkta da 2-3 dakika sürmedi Vural aðabey aþaðýya koþarak indi. Ben de onunla yardýmlaþmak amacýyla dýþarý çýktým. Çocuklarýmýzý okula gönderemiyoruz” ifadelerini kullandý.

Mahalle sakinleri, Altýndað Belediyesi’nden baþýboþ köpeklere çözüm bulunmasýný istiyor.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
Öðrenciler okul bahçesinde zeytin topladý
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
Hatayspor, Trabzonspor maçýna hazýrlanýyor

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.