sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEZÝTLÝ’YE YENÝ SPOR TESÝSLERÝ KAZANDIRILACAK

  •  13 Kasým 2020 Cuma 09:04

Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir’i aðýrlayan Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, ilçeye yeni spor tesisleri kazandýrmayý amaçladýklarýný söyledi.

Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir'i aðýrlayan Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, ilçeye yeni spor tesisleri kazandýrmayý amaçladýklarýný söyledi.

Mezitli Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir, Belediye Baþkaný Neþet Tarhan ile birlikte ilçede bulunan spor tesislerini gezdi, tesislerin modernizasyonu için yapýlmasý gereken konularý görüþtü. Mezitli'de yaþanan spor ivmesinden dolayý mutluluðunu dile getiren Demir, “Baþkanýmýzla birlikte Mezitli'yi gezdik. Gençlik Spor Ýl Müdürlüðü olarak Mezitli'de ne yapabiliriz düþüncesiyle bir istiþare toplantýsý yaptýk ve akabinde Mezitli'deki spor tesislerini gezdik. Çok güzel tesisler var. Baþarýlý da iþler yapýlýyor. Ama tüm bunlarýn yanýnda beni etkileyen þey baþkanýmýzýn bakýþ açýsý oldu. Gençlere ve spora güzel bakýyor. Biz de burada birlikte bir hareket edebilme yolu arýyoruz. Ýnþallah bir ortak akýlla Mezitli'de uygun olan arazilerimize Mezitli Belediyemizle beraber spor tesisleri kazandýrmak istiyoruz" dedi.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
MERSÝN SPOR KULÜBÜ, LÝGDEKÝ ÝKÝNCÝ GALÝBÝYETÝNÝ ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.