sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TEKNE FACÝASI KURBANLARI MERSÝN’DE TOPRAÐA VERÝLDÝ

  •  13 Kasým 2020 Cuma 08:51

Adana’nýn Karataþ ilçesi açýklarýnda Yunanistan bayraklý bir tankerin çarpmasý sonucu alabora olan balýkçý teknesinde hayatýný kaybeden 5 balýkçýdan 3’ü olan Fevzi Yardýmcý, Recep Yýldýz ve Suriye uyruklu Mohammed Laila, Mersin Güneykent Mezarlýðýnda gözyaþlarýyla son yolculuklarýna uðurlandý.

Adana'nýn Karataþ ilçesi açýklarýnda Yunanistan bayraklý bir tankerin çarpmasý sonucu alabora olan balýkçý teknesinde hayatýný kaybeden 5 balýkçýdan 3'ü olan Fevzi Yardýmcý, Recep Yýldýz ve Suriye uyruklu Mohammed Laila, Mersin Güneykent Mezarlýðýnda gözyaþlarýyla son yolculuklarýna uðurlandý.

Dün sabah saat 05.50'de Adana'nýn Karataþ ilçesi 15 deniz mili açýklarýnda Yunanistan bayraklý bir tankerin çarptýðý teknedeki 5 kiþinin kurtarýlmasý için bölgeye giden 3 Sahil Güvenlik botu ve bir Sahil Güvenlik Dalýþ Timi yaptýðý arama kurtarma çalýþmasýnda ilk olarak 4 kiþinin, ardýndan da bir kiþinin cansýz bedenine ulaþtý.

Adana Adli Týp Kurumu morguna kaldýrýlan balýkçýlardan Fevzi Yardýmcý, Recep Yýldýz ve Suriye uyruklu Mohammed Laila'nýn cenazeleri, yapýlan otopsinin ardýndan Mersin'e getirildi. Merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi'ndeki Güneykent Mezarlýðýna getirilen balýkçýlarýn yakýnlarý, cenazeler araçlardan indirilirken gözyaþlarýna boðuldu. Burada yýkanan balýkçýlarýn cenaze namazlarý ayrý ayrý kýlýnýrken, balýkçýlarýn yakýnlarýndan bazýlarý fenalýk geçirdi.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.