sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

UZAKTAN EÐÝTÝM ÝÇÝN ÝNTERNET ÝSTÝYORLAR

  •  7 Ekim 2020 Çarþamba 16:55

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesine baðlý Gündoðdu Mahallesi’nde yaþayan Yenilmez ailesinin çocuklarý, uzaktan eðitim için internet istiyor.

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine baðlý Gündoðdu Mahallesi'nde yaþayan Yenilmez ailesinin çocuklarý, uzaktan eðitim için internet istiyor. Aylardýr alt yapý ve boþ port olmadýðý için evlerine internet baðlatamayan Yenilmez ailesi, yetkililerden yardým bekliyor.

Tüm dünyayý etkisi altýna alan korona virüs salgýnýndan eðitim de etkilenirken, öðrenciler uzun süreden beri uzaktan eðitim alýyor. Ýnternet üzerinden yapýlan uzaktan eðitimde, bazý aileler sýkýntý yaþýyor. Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine baðlý Gündoðdu Mahallesi'nde yaþayan Yenilmez ailesi de internet alt yapýsý ve boþ port olmadýðý için evlerine internet baðlatamadýðýndan, çocuklarýnýn eðitim almasýnda sorun yaþýyor. Aylardýr evlerine internet baðlatmak için uðraþan Yenilmez ailesi, sorunlarýnýn çözülmesi için yetkililerden yardým bekliyor. Biri iþitme engelli 5 öðrencinin bulunduðu evde ayrýca bilgisayar sýkýntýsý da var. Aile evde bilgisayar olmamasýndan dolayý da çocuklarýnýn sýkýntý çektiðini, telefonla sisteme girmekte bazen zorlandýklarýný, bu konuda da destek beklediklerini ifade ettiler.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.