sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÜSLÜME YAÐAL’IN MEZARI YENÝLENDÝ

  •  5 Ekim 2024 Cumartesi 18:06

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan sonra cansýz bedeni bulunan 3 yaþýndaki Müslüme Yaðal’ýn mezarýndaki hasar onarýldý. Karaman’daki Kazalpa Mezarlýðý’nda yapýlan incelemelerde, mezar taþýnýn yapýsal bozulma nedeniyle kýrýldýðý tespit edildi.

 

Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan sonra cansýz bedeni bulunan ve Karaman'da defnedilen 3 yaþýndaki Müslüme Yaðal'ýn mezarý yeniden onarýldý.

Çeltek Mahallesi'nde bulunan Kazalpa Mezarlýðýnda Müslüme Yaðal'ýn mezarýnýn ayak tarafýndan taþýnda kýrýk olduðunu gören vatandaþlar durumu polis ve Karaman Belediyesi Mezarlýklar Müdürlüðüne bildirdi. Mezarda inceleme yapan polis ekipleri, herhangi bir saldýrýnýn olmadýðýný taþlarýn yapýsal olarak bozulup düþtükten sonra kýrýldýðýný tespit etti. Karaman Belediyesi Mezarlýklar Müdürlüðü ekipleri de Müslüme'nin mezar taþlarýný yenileyerek üzerine çiçek dikti.

Taþlarý yenileyen mermer ustasý Mükremin Saðkaya, "Geçtiðimiz gün yaþanan rüzgarlarýn ardýndan mezar yýkýlmýþ. Mezarýn baðlantýlarý açýlmýþ, herhangi bir kýrýlma yok. Yapýþtýrýcýlarý açýlmýþ, o þekilde yýkýlmýþ. Kýrma þeklinde olsa kýrýldýðý belli olurdu. Baðlantýlarýndan açýlmýþ, yapýþtýrýcýlar gevremiþ, o yüzden mezar bozulmuþ. Tekrar yeniledik" dedi.

 

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
Öðrenciler okul bahçesinde zeytin topladý
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
Hatayspor, Trabzonspor maçýna hazýrlanýyor

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.