sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Narin cinayetinin 1 numaralý þüphelisi Salim Güran ile ilgili yeni karar

  •  27 Eylül 2024 Cuma 09:34

Narin Güran cinayeti soruþturmasýndaki tutuklu amca Salim Güran’ýn dün gece yüksek güvenlikli izole bir hücreye alýndýðý, hücrede televizyon bulunmadýðý ve kimseyle görüþmesine izin verilmediði öðrenildi.

Kaybolduktan 19 gün sonra cansýz bedeni bulunan 8 yaþýndaki Narin Güran cinayeti soruþturmasý büyük bir titizlikle sürerken, soruþturmada ilk tutuklanan isim olan amca Salim Güran ile ilgili yeni bir geliþme yaþandý. Daha önce T tipi cezaevinde bir hücrede kalan Güran'ýn yüksek güvenlikli izole bir hücreye alýndýðý öðrenildi.

 

TV100, yeni geliþmeyi aktardýðý haberinde þu ifadelere yer verdi: Salim Güran T tipi cezaevinde tekli hücredeydi ama dün gece itibariyle yine ayný kampüs içerisinde yüksek güvenlikli izole hücreye býrakýldý. Bu hücrede televizyon yok ve akrabalarý ile görüþ yok. Soruþturmaya tamamlanýncaya kadar Salim Güran'ýn tutukluluk hali bu þekilde devam edecek. Tutuklu olan isimler anne Yüksel Güran, abi Enes Güran ve diðer tutuklu isimler de tekli hücrelerdeler ve birbirleriyle görüþmeleri, akrabalarý ile görüþmeleri de yasak.

 

ANNE, ABÝ VE AMCA DAHÝL 12 KÝÞÝ TUTUKLU

Diyarbakýr'ýn Merkez Baðlar ilçesindeki Tavþantepe Mahallesi'nde 21 Aðustos'ta kaybolan Narin Güran'ýn cansýz bedeni, 8 Eylül'de Eðertutmaz Deresi'nde bulunmuþtu. Bu cinayetle ilgili olarak Diyarbakýr Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan sürdürülen soruþturmada, toplamda 12 kiþi tutuklu bulunuyor. Tutuklu isimler arasýnda anne Yüksel Güran ve abi Enes Güran da bulunuyor. Bu isimlerin de tekli hücrelerde tutulduðu ve birbirleriyle ya da akrabalarýyla görüþmelerinin yasaklandýðý bildirildi.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
Trafik Park, hem çocuklarýn hem de velilerin gözdesi oldu
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
Trendyol Süper Lig’de 7. hafta heyecaný

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.