sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Kocasý uyuduðu sýrada sevgilisini eve çaðýrdý, yatakta þarj kablosuyla boðdular

  •  27 Eylül 2024 Cuma 09:20

Tekirdað’da intihar ettiði öne sürülerek ölü bulunan Þerafettin Sezer’in öldürüldüðü ortaya çýktý. Sezer’in eþi Z.S. ve bir süredir iliþki yaþadýðý sevgilisi U.G.’nin Sezer’i uyurken cep telefonu þarj kablosuyla boðarak öldürüp, boðazýna elektrik kablosu sararak intihar gibi göstermeye çalýþtýðý öðrenildi.

Tekirdað'ýn Kapaklý ilçesinde Z.S., yaþlarý 13 ile 21 arasýnda deðiþen 3 çocuðunun babasý eþi Þerafettin Sezer'in intihar ettiði ihbarýnda bulundu. Adrese giden polis ekipleri Þerafettin Sezer'i, yatak odasýnda boðazýnda elektrik kablosu sarýlý halde ölü buldu. Sezer'in cansýz bedeni, yapýlan incelemenin ardýndan hastane morguna kaldýrýldý.

Ölümü þüpheli bulan Kapaklý Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Asayiþ Büro Amirliði ekipleri, kapsamlý çalýþma baþlattý. Ýl Emniyet Müdürlüðü Asayiþ Þube Müdürlüðü Cinayet Masasý dedektifleri de ilçeye sevk edilerek çalýþma geniþletildi.

TELEFON GÖRÜÞMELERÝ ELE VERDÝ

Polis, eþinin intihar ettiði yönünde ihbarda bulunan Z.S.'nin ifadesine baþvurdu. Büyük kýzýnýn da eþi ve kendisi gibi fabrikada iþçi olarak çalýþtýðýný, diðer kýzýnýn il dýþýnda üniversitede okuduðunu ve küçük kýzýnýn da okulda olduðunu anlatan Z.S., eþinin gece vardiyasýndan çýktýktan sonra eve gelip yattýðýný, kendisinin de iþe gittiðini söyledi. Akþam eve döndüðünde eþini yatak odasýnda ölü bulduðunu söyleyen Z.S.'nin çeliþkili ifadeleri üzerine polis, kadýnýn cep telefonunu incelemeye aldý. Ýncelemede Z.S.'nin olay günü tekstil fabrikasý iþçisi U.G. ile sýk sýk görüþtüðü belirlendi. Bunun üzerine daha önce ayný fabrikada çalýþtýklarý belirlenen Z.S. ile U.G., gözaltýna alýndý.

UYURKEN SEVGÝLÝSÝNÝ EVE ÇAÐIRDI

Ýl Emniyet Müdürlüðü Asayiþ Þube Müdürlüðü Cinayet Büro Amirliði'ne götürülen Z.S. ile U.G., sorguya alýndý. Sorguda Þerafettin Sezer'in cinayete kurban gittiði belirlendi. S.Z.'nin bir süredir U.G. ile iliþki yaþadýðý, bu yüzden Þerafettin Sezer'i öldürmek için plan yaptýklarý ifade edildi. Ýddiaya göre; iþten gelen Sezer yatak odasýnda uyurken Z.S., sevgilisi U.G.'yi eve çaðýrdý.

ÞARJ KABLOSUYLA BOÐARAK ÖLDÜRDÜ

Z.S. ve U.G., Sezer'i uyurken cep telefonu þarj kablosu ile boðarak öldürdü. Olayý intihar gibi göstermek isteyen iki þüpheli, Sezer'in boðazýna bu kez elektrik kablosu dolayýp, öldüðünden emin olduktan sonra evden ayrýldý.

CESEDÝNÝ KIZI BULDU

Akþam saatlerinde iþten eve gelen çiftin 21 yaþýndaki kýzý H.S., babasýnýn yatakta cansýz bedenini görünce durumu annesine haber verdi. Bunun üzerine Z.S.'nin, eþinin intihar ettiði ihbarýnda bulunduðu öðrenildi. Emniyette sorgularý tamamlanan Z.S. ile U.G.'nin bugün Çerkezköy ilçesinde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
Trafik Park, hem çocuklarýn hem de velilerin gözdesi oldu
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
Trendyol Süper Lig’de 7. hafta heyecaný

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.