sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

22 suç kaydý olmasýna raðmen dýþarýda gezen maganda, gencecik astsubayý þehit etti

  •  25 Eylül 2024 Çarþamba 14:09

Ýstanbul Ümraniye’de polis memuru Þeyda Yýlmaz’ýn 27 adet suç kaydý bulunan 19 yaþýndaki Yunus Emre Geçti tarafýndan þehit edilmesinin yankýlarý sürerken benzer bir haber de Ordu’dan geldi. Dur ihtarýna uymayan Adem Topçu, Jandarma Astsubay Çavuþ Mehmet Fatih Çangýr’a çarparak þehit etti. Topçu’nun 22 suç kaydý olduðu tespit edildi.

Ordu'da uygulama esnasýnda ekiplerin 'dur' ihtarýna uymayarak astsubaya çarparak þehit olmasýna neden olan motosiklet sürücüsü, adliyeye sevk edildi. Sürücünün, 22 suç kaydýnýn olduðu, uyuþturucu madde kullanmaktan sabýkalarýnýn olduðu öðrenildi.

Olay, Gülyalý ilçesi Turnasuyu Mahallesi Ordu-Giresun karayolu üzerinde 18 Eylül 2024 tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uygulama yapýldýðý esnada 07 GU 227 plakalý motosiklet sürücüsü Adem Topçu (27), jandarma ekiplerinin 'dur' ihtarýna uymayarak, hýzlanarak kaçmaya çalýþtý. Bu esnada hýzlý olan ve farklý bir suçtan ehliyetine el konulan motosiklet sürücüsü Adem Topçu, Jandarma Astsubay Çavuþ Mehmet Fatih Çangýr'a (27) çarptý. Kazada aðýr yaralanan Çangýr, kaldýrýldýðý hastanede þehit oldu.

22 ADET SUÇ DOSYASI VARDI

Motosiklet sürücüsü Adem Topçu'nun, 22 adet çeþitli suçlardan kaydýnýn olduðu, bunlardan büyük bir kýsmýnýn plakaya yazýlan cezalar olduðu ve önceden de uygulama noktalarýndan kaçtýðý öðrenildi. Uyuþturucu madde kullanmak ve alkollü motosiklet kullanmak suçlarýndan da kaydýnýn olduðu öðrenilen sürücünün, sosyal medya hesaplarýnda ise çok sayýda tehlikeli motosiklet kullanma videolarýnýn olduðu, trafik kazasýnýn yaþandýðý gün hýzlý ve tehlikeli motosiklet kullandýðý ayrýca bu nedenle trafikteki baþka bir sürücü ile tartýþtýðý ileri sürüldü.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
Sýfýr araç alacaklar dikkat! Vergide e-Tebligat zorunluluðu getirildi
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
Trendyol Süper Lig’de 7. hafta heyecaný

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.