sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÜNLÜ ÞARKICI METÝN AROLAT HAYATINI KAYBETTÝ

  •  21 Eylül 2024 Cumartesi 14:08

Þarkýcý ve yönetmen Metin Arolat, Ýstanbul Kozyataðý’nda sahnede þarký söylerken bir anda fenalaþarak hastaneye kaldýrýldý. 52 yaþýndaki sanatçý yapýlan tüm müdahalelere raðmen hayatýný kaybetti.

Ýstanbul Kozyataðý’nda bir otelde sahne alan Ünlü þarkýcý Metin Arolat, þarký söylerken bir anda fenalaþarak yere yýðýldý. Kalp masajý yapýlan 52 yaþýndaki þarkýcý, ambulansla hastaneye kaldýrýldý. Ünlü þarkýcý Arolat yapýlan bütün müdahalelere raðmen kurtarýlamayarak hayatýný kaybetti.

Ünlü sanatçýnýn vefat haberini alan sanatçý dostu Demet Saðýroðlu hastaneye geldi. Demet Saðýroðlu hastanede gazetecilere yaptýðý açýklamada "Çok yakýn arkadaþýmdý. Çok sevdiðim özel bir kardeþimdi. Yine rejim yapýyormuþ. Bizde hep vardýr ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldýrmadý. Gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi. Çok neþeliymiþ. Benim de bugün bir þarkým çýktý, onu paylaþmýþ. Kaç aydýr konuþmuyorduk. Onu paylaþmýþ hatta DM’den bana komik bir þeyler yazmýþ. Ailesi Ýzmir’deymiþ. Ýstanbul’da ailesi yok. Birkaç sene önce annesini kaybetmiþti. Onun da aðýrlýðý vardý üstünde. Menajeri ile güle oynaya gelmiþler iþe. Sahnede bir ara kötü olmuþ. Sahneye çýktýktan 20 dakika sonra arka tarafa gitmiþ. Orada gömleðini çýkarmýþ. Sonrasýnda kolum uyuþuyor falan demiþ. Bakmýþlar orada, sonra verin gömleðimi iyiyim ben, demiþ. Çýkmýþ sahneye tekrar. Sonrasýnda sahnede tekrar yere yýðýlmýþ. Orada bir hemþire varmýþ. Hemþire onu yan yatýrmýþ. Hemen ambulans çaðýrmýþlar. Ambulans gelene kadar kalbi durmuþ. Ambulansta çalýþtýrmýþlar. Sonra yolda bir daha kalbi durmuþ. Çalýþtýðý yer buraya çok yakýndý. Çalýþtýrmamýþlar kalbini. Sevenlerine sabýr dilerim. Güzel bir yere gittiðini düþünüyorum, Metin güle güle gitmiþ çünkü. Her zamanki güleç yüzü ile. Mekaný cennet olsun" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
Ekonomi çevreleri bu geziye odaklandý
ÇOCUKLAR, GÖNÜLLÜLERLE BERABER ORMANLIK ALANDA ÇÖP TOPLADI
TEKNOFEST DRONE ÞAMPÝYONASI MERSÝN’DE BAÞLADI
Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - Bodrum FK: 1

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.