sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Araç ateþ edilerek durduruldu, yakalanan 2 þüpheli tutuklandý

  •  21 Eylül 2024 Cumartesi 10:48

Mersin’in Anamur ilçesinde dur ihtarýna uymayarak araçla kaçmaya çalýþan þüpheliler, otomobile ateþ edilerek durduruldu. Uyuþturucu maddeler ve tabanca ele geçirilen araçta yakalanan þüphelilerden 2’si tutuklandý.

Alýnan bilgiye göre, Anamur Cumhuriyet Baþsavcýlýðý koordinesinde Ýl Emniyet Müdürlüðü Ýlçe Emniyet narkotik ve asayiþ ekipleri, içinde uyuþturucu madde ile silah olacaðý bilgisi olan bir aracý durdurmak istedi. Polisin dur ihtarýna uymayarak kaçmaya çalýþan araç lastiklerine ateþ açýlarak durduruldu. Araçta bulunan 4 þüpheli yakalanarak gözaltýna alýndý. Ekiplerin yaptýðý aramada otomobilin motor kaputunun altýnda akünün üst kýsmýnda 112 adet sentetik ecza, 2 adet sentetik kannabinoid emdirilen sigara filtresi, 1 adet esrar öðütme aparatý, 1 adet tabanca, 9 adet fiþek, 1 adet býçak ile uyuþturucudan elde edildiði deðerlendirilen 19 bin 850 TL ele geçirildi.


 

Emniyette ifadesi alýnan þüphelilerden 2’si serbest kalýrken, diðer 2 þahýs adliyeye sevk edildi. Uyuþturucu madde ticareti yapma, resmi belgede sahtecilik ve 6136 silahlý kanununa muhalefet ile görevli memura mukavemet suçlarýndan mahkemeye çýkartýlan 2 þüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paylaþ :
Ekonomi çevreleri bu geziye odaklandý
ÇOCUKLAR, GÖNÜLLÜLERLE BERABER ORMANLIK ALANDA ÇÖP TOPLADI
TEKNOFEST DRONE ÞAMPÝYONASI MERSÝN’DE BAÞLADI
Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - Bodrum FK: 1

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.