sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SILA BEBEK OLAYINDA YENÝ DETAYLAR

  •  20 Eylül 2024 Cuma 09:37

Tekirdað’da þiddet ve cinsel istismar maðduru Sýla Y. bebek olayýnda yeni detaylar ortaya çýktý. Tutuklanan annenin daha önce Aile Sosyal ve Hizmetler Ýl Müdürlüðünden yardýmlar aldýðý belirlendi.

Tekirdað’ýn Malkara ilçesinde 2 yaþýndaki Sýla Y. bebeðe yönelik cinsel istismar ve þiddet olayýnda yeni detaylar ortaya çýktý. Anne Bakiye Y. dahil 5 kiþinin tutukluluk hali devam ederken Sýla Y. bebeðin durumunun ciddiyetini koruduðu öðrenildi.

 

Destek almýþ

Edinilen bilgiye göre, yaklaþýk 2,5 ay önce cezaevinden çýkan Bakiye Y.’nin Tekirdað Aile ve Sosyal Hizmetler Ýl Müdürlüðünün birçok biriminden daha önce destek aldýðý, müdürlük tarafýndan nakdi para yardýmý yapýldýðý, olayýn ardýndan koruma altýna alýnan 5 yaþýndaki kýzý A.Y.’ye de olay öncesinde ayrý destek verildiði öðrenildi.

 

Sýðýnma evinden ayrýlmýþ

Bakiye Y.’nin birlikte yaþadýðý ve Sýla Y.’nin biyolojik babasý olduðu iddia edilen kiþiden þiddet görmesi üzerine, baþvurduðu mahkemenin önce tedbir, ardýndan da uzaklaþtýrma kararý aldýrdýðý daha sonrasýnda ise müdürlük tarafýndan kadýn sýðýnma evine yerleþtirildiði öðrenildi. Sýðýnma evinde 1 gün kalýp kendi isteðiyle ayrýlan Bakiye Y.’nin çocuðu için de ekonomik destek aldýðý öðrenildi.

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
120 bin TL’lik telefon nöbeti! Geceden kuyruða girdiler
ÞEHÝR TÝYATROSU YENÝ SEZONDA 12 ESERÝ SANATSEVERLERLE BULUÞTURACAK
HATAYSPOR, BODRUM FK MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.