sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SÜPER KUPA’YI MENTEÞ SPOR KAZANDI

  •  17 Eylül 2024 Salý 08:14

Mersin Büyükþehir Belediyesi 30 Aðustos Zafer Kupasý Futbol Turnuvasý Süper Kupa Finali’nde normal süresi 1-1 biten maçta Burhan Spor’u penaltý atýþlarýyla 7-6 yenen Menteþ Spor, þampiyon oldu. Menteþ Spor, kupasýný Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer’den aldý.

Büyükþehir Belediyesi tarafýndan organize edilen ve Fýndýkpýnarý ile Ayvagediði yaylalarýnda gerçekleþtirilen 30 Aðustos Zafer Kupasý Futbol Turnuvalarý’nda þampiyon olan Menteþ Spor ile Burhan Spor, Toroslar Belediyesi Koray Aydýn Stadyumu’nda karþýlaþtý. Ýki takýmýn kýyasýya rekabet ettiði maç centilmence geçerken, kupa heyecanýna mahalleliler de dahil oldu. Normal süresi 1-1 sona eren finalde Menteþ Spor, penaltý atýþlarý sonunda Burhan Spor’u 7-6 maðlup ederek Süper Kupa’nýn sahibi oldu. Karþýlaþmayý izleyen Baþkan Seçer, Menteþ Spor’a kupasýný takdim ederken, 2. takýma da madalyalarý Baþkan Seçer ve protokol üyeleri tarafýndan takdim edildi.

 

"Köyler birleþti, insanlar bir araya geldi"

Mücadelenin 90+3’üncü dakikasýnda attýðý gol ile beraberliði yakalayan ve maçýn kazanýlmasýnýn önünü açan Menteþ Spor kalecisi Hasan Gurup, "Maçýn çok çetin geçeceðinden emindim. Rakibimiz de güçlüydü. Biz de iyi bir takýmýz, eksiklerimiz olmasýna raðmen güzel mücadele ettik. Ýnanarak gittim ve golü attým. Taraftar da çok iyiydi. Turnuva için Baþkanýmýza çok teþekkür ederim. Köyler birleþti, insanlar bir araya geldi" dedi.

 

Menteþ Spor’da oynayan Burhan Özdemir de zor geçen mücadelede 90. dakikada kalecileri Hasan Gurup’un golüyle beraberliði yakaladýklarýný ve penaltýlarda maçý kazandýklarý için mutlu olduklarýný kaydetti.

 

"Gençlerimizi kötü alýþkanlýklardan uzak tutmak amacýyla kulüp kurduk"

Burhan Spor’un kaptaný ve kalecisi Mehmet Dedeman ise turnuvanýn centilmence geçtiðini söyledi. Bu tür organizasyonlarda yeniden buluþmayý umut ettiklerini dile getiren Dedeman, "Biz köyümüzde gençlerimizi kötü alýþkanlýklardan uzak tutmak amacýyla bir kulüp kurduk. Bütün köylerden böyle adýmlar bekliyoruz. Çünkü birçok yetenekli genç oyuncumuz var ve bunlar ortaya çýkýyor. Sporcularla taraftarlar arasýnda da kaynaþma oluyor" diye konuþtu.

 

30 Aðustos Fýndýkpýnarý Zafer Kupasý Futbol Turnuvasý’nda 24 takým, 30 Aðustos Zafer Kupasý Ayvagediði Futbol Turnuvasý’nda 18 takým olmak üzere turnuvalarda toplam 42 takým yer aldý.

 

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat
KADINLAR EL EMEÐÝ GÖZ NURU ÜRÜNLERÝNÝ SERGÝLEDÝ
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin Kadýköy karnesi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.