sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

REKOR KIRIP ZÝRVEYE OTURDULAR! FENERBAHÇE, KASIMPAÞA’YI 2-0 YENDÝ

  •  16 Eylül 2024 Pazartesi 08:52

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasýnda konuk olduðu Kasýmpaþa’yý ilk yarýda bulduðu gollerle 2-0 maðlup etmeyi baþardý. Puanýný 13’e yükselten sarý-lacivertliler, maç fazlasýyla liderlik koltuðuna oturdu. Kanarya ayrýca, 32 maç üst üste yenilmeyerek Süper Lig’de kulüp rekorunu kýrdý.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasýnda Kasýmpaþa ile deplasmanda kozlarýný paylaþtý. Sarý-lacivertliler, sahadan 2-0 galip ayrýlmayý baþardý. 3 puaný hanesine yazdýran Kanarya, maç fazlasýyla liderlik koltuðuna oturdu.

 

KASIMPAÞA MAÇIN BAÞINDA PENALTI BEKLEDÝ           

Ev sahibi takým, karþýlaþmanýn henüz 2. dakikasýnda penaltý bekledi. Fenerbahçe ceza sahasýnda Ben Ouanes'in üzerinden hava topuna çýkan Ýsmail Yüksek'in eline çarpan top sonrasý gözler hakem Halil Umut Meler'e çevrildi. Meler, pozisyonda Ýsmail'e yapýlan hareket gerekçesiyle faulü iþaret etti.

 

FENERBAHÇE'DEN DE PENALTI ÝTÝRAZI GELDÝ

Dakikalar 11'i gösterirken bir penaltý pozisyonu da Kasýmpaþa ceza sahasý içinde yaþandý. Mert Müldür'ün sað kanattan ortasýnda top Kasýmpaþalý Brekalo'nun sað elinden geri döndü. Fenerbahçeli futbolcular penaltý itirazýnda bulunurken hakem Halil Umut Meler, bir süre VAR hakemi Sarper Barýþ Saka ile görüþmesinin ardýndan oyunun köþe vuruþu ile baþlamasýný istedi.

 

MAXIMIN HESABI AÇTI

Fenerbahçe, penaltý pozisyonlarýnýn tartýþýldýðý karþýlaþmanýn 22. dakikasýnda golü buldu. Tadic'in pasýnda sol kanatta topu kontrol eden Maximin, ceza sahasýnýn önünde topu saða çekip kaleye þutunu yolladý ve top aðlarla buluþtu. Bu golle sarý-lacivertliler 1-0 öne geçerken, yýldýz futbolcu da takýmdaki ilk golünü kaydetti.

 

TADIC PENALTIDAN ATTI

Kanarya,Opoku'nun ceza sahasý için Maximin'e yaptýðý müdahale sonrasý penaltý kazandý. Topun baþýna geçen Tadic, topu filelere gönderdi ve Fenerbahçe'yi 2-0 üstünlüðe taþýdý. Bu gol Sýrp yýldýzýn bu sezon ligde attýðý 3. gol oldu. Karþýlaþmanýn ilk yarýsý da bu golle birlikte 2-0 tamamlandý.

 

ÝKÝNCÝ YARIDA GOL SESÝ ÇIKMADI

Karþýlaþmanýn ikinci yarýsýnda gol sesi çýkmadý. Her iki takým da ikinci 45 dakikada bulduðu fýrsatlarý deðerlendiremedi. Yakalanan gol pozisyonlarýndan sonuç çýkmayýnca sahadan ilk yarýda bulduðu gollerle 2-0 galip ayrýlan taraf Fenerbahçe oldu.

 

YENÝLMEZLÝK REKORU KIRIP LÝDER OLDULAR

Kasýmpaþa galibiyetiyle 5. hafta sonunda puanýný 13'e yükselten Fenerbahçe, maç fazlasýyla ezeli rakibi Galatasaray'ýn 1 puan önünde liderlik koltuðuna oturdu. Sarý-lacivertliler, bu 5 karþýlaþmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldý. Kanarya'nýn berabere kaldýðý maç, 2-2'lik Göztepe müsabakasýydý. Fenerbahçe, bu sezon ligde çýktýðý 5 maçýn 4'ünde kalesini gole kapatmýþ oldu. Öte yandan sarý-lacivertli ekip, 32 maç üst üste yenilmeyerek Süper Lig'de kulüp rekorunu kýrdý.

 

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
MERSÝN’DE KIRSAL BÖLGELERDE YOL YAPIM ÇALIÞMALARI SÜRÜYOR
KADINLAR EL EMEÐÝ GÖZ NURU ÜRÜNLERÝNÝ SERGÝLEDÝ
DERBÝ ÖNCESÝ HATA YAPMADI! GALATASARAY 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.