sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ÇÖPLÜKTE BULUNAN ÇIPLAK ERKEK CESEDÝNÝN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

  •  16 Eylül 2024 Pazartesi 08:40

Mersin’in Bozyazý ilçesinde çöplükte plastik bidon içerisinde çýplak halde bulunan erkek cesedinin sýrrý çözüldü. Bidon içerisinde ayaklarý baðlý olarak bulunan cesedin emekli bir öðretim görevlisine ait olduðu belirlenirken, þahsýn oðlu gözaltýna alýndý.

Edinilen bilgiye göre, dün akþam saatlerinde Bozyazý ilçesi Ustalar Mahallesi’ndeki çöp dökme alanýna çöp dökmek için giden belediye iþçileri, plastik fýçý içerisinde çýplak vaziyette bir erkek cesedi buldu. Belediye personelinin haber vermesiyle bölgeye jandarma, polis ve saðlýk ekipleri sevk edildi. Kimliði belirsiz erkek cesedi savcýnýn olay yerindeki incelemelerinin ardýndan otopsi için Adli Týp Kurumuna gönderilirken, polis ekipleri olayla ilgili çalýþma baþlattý. Çöpte bidon içerisinde ayaklarý baðlý ve çýplak halde bulunan cesedin kimliðini belirmek için yoðun çaba harcayan Mersin polisi, ölen kiþinin Anamur ilçesi Ýskele Mahallesi’nde oðlu O. Doludeniz ile birlikte yaþayan Konya Selçuk Üniversitesi’nden emekli öðretim görevlisi Selahattin Doludeniz olduðunu belirledi.


 


 

Babasýnýn cesedini bidona koyup, ticari taksi ile çöp alanýna götürmüþ


 

Ölen þahsýn kimliðinin belirlenmesinin ardýndan oðluna ulaþan ekipler, çeliþkili ifadelerinden dolayý O.Doludeniz’i gözaltýna aldý. Þüphelinin polisteki ilk ifadesinde, babasý ile aralarýnýn bir süredir bozuk olduðunu, bu nedenle kýsa süreliðine evden ayrýldýðýný, döndüðünde ise babasýný evde ölmüþ vaziyette bulunca cesedini bir bidona koyup ticari taksi ile Bozyazý’daki çöp alanýna býraktýðýný söylediði öðrenildi.


 

Öte yandan, ceset üzerinde yapýlan ilk incelemede delici veya kesici alet izine rastlanmazken, ölüm nedeninin adli týp incelemesinin ardýndan kesinlik kazanacaðý belirtildi.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
MERSÝN’DE KIRSAL BÖLGELERDE YOL YAPIM ÇALIÞMALARI SÜRÜYOR
KADINLAR EL EMEÐÝ GÖZ NURU ÜRÜNLERÝNÝ SERGÝLEDÝ
DERBÝ ÖNCESÝ HATA YAPMADI! GALATASARAY 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.