sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Beþiktaþ, transfer döneminde 8 oyuncuyu kadrosuna kattý

  •  14 Eylül 2024 Cumartesi 12:30

Beþiktaþ, 2024-2025 futbol sezonunun birinci transfer döneminde 8 oyuncuyu kadrosuna katarken 13 oyuncuyla da yollarýný ayýrdý.

Türkiye’de 24 Haziran 2024’te baþlayan 2024-2025 futbol sezonuna iliþkin birinci transfer ve tescil dönemi, 13 Eylül 2024 tarihi itibariyle dün gece sona erdi. Geçtiðimiz sezonu topladýðý 56 puanla 6. sýrada tamamlayan Beþiktaþ, transfer dönemini oldukça hareketli geçirdi. Takýmýn baþýna Hollandalý teknik adam Giovanni van Bronckhorst’u getiren siyah-beyazlýlar, sezonun ilk transfer döneminde 2’si Türk, 6’sý yabancý olmak üzere 8 oyuncuyu kadrosuna katarken 13 oyuncuyla da yollarýný ayýrdý.

Rafa Silva dikkat çekti

Beþiktaþ, transfer dönemi boyunca Çaykur Rizespor’dan Emirhan Topçu, Fatih Karagümrük’ten Can Keleþ, Lazio’dan Ciro Ýmmobile, Atletico Madrid’den Gabriel Paulista ve Benfica’dan Rafa Silva’yý bonservisiyle kadrosuna kattý. Siyah-beyazlýlarda Augsburg’dan Felix Uduokhai, Benfica’dan Joao Mario ve Paris Saint-Germain’den Cher Ndour’u ise satýn alma opsiyonuyla kiraladý. Kartal, yeni sezonda 3’ü Trendyol Süper Lig, 2’si UEFA Avrupa Ligi ve 1’i Turkcell Süper Kupa müsabakasý olmak üzere gösterdiði performansla Portekizli futbolcu Rafa Silva, en çok dikkat çeken transfer oldu. Siyah-beyazlý forma ile 6 mücadelede boy gösteren Portekizli oyuncu, 4 gol kaydederken 3 de asist katkýsý saðladý. 31 yaþýndaki tecrübeli oyuncu, bu süreçte skor katkýsý dýþýnda saha içindeki liderlik özelliðiyle de dikkat çekti. Öte yandan Rafa Silva’ya bonservis bedeli ödenmedi.

Savunma Gabriel Paulista’ya emanet

Geçtiðimiz sezon özellikle savunmada problem yaþayan Beþiktaþ, transfer döneminde önceliði savunma hattýna ayýrdý. Siyah-beyazlýlar bu dönemde ilk hamleyi Atletico Madrid ile sözleþmesi sonra eren Brezilyalý savunma oyuncusu Gabriel Paulista’yý kadrosuna katarak baþladý. 33 yaþýndaki stoper, bu sezon 6 resmi müsabakada da forma giyerek 1 gol, 1 asistlik katký verdi.

Kartal’ýn yeni golcüsü Ciro Immobile

2023-2024 sezonunda rakip fileleri sadece 52 kez sarsarak kýsýr bir sezon geçiren Beþiktaþ’ýn, hücum hattýna en büyük hamlesi Ciro Immobile oldu. Son olarak Lazio’da forma giyen Ýtalyan santrfor, siyah-beyazlý formayla çýktýðý 6 mücadelede 7 kez aðlarý havalandýrarak sezona iyi bir baþlangýç yaptý.

13 oyuncuyla yollar ayrýldý

Beþiktaþ, sezon baþý transfer dönemi boyunca Valentin Rosier, Omar Colley, Ante Rebic, Cenk Tosun, Javi Montero, Ajdin Hasic, Umut Meraþ, Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Rachid Ghezzal, Oðuzhan Akgün, Utku Yuvakuran ve Badra Cisse ile yollarýný ayýrdý.

Siyah-beyazlýlarda, Amir Hadziahmetovic, Emrecan Uzunhan, Jackson Muleka, Demir Ege Týknaz, Kerem Atakan Kesgin, Tayfur Bingöl ve Vincent Aboubakar ise 2024-2025 sezonunu kiralýk olarak takýmdan ayrý geçirecek.

Futbolda Türk takýmlarý için ikinci transfer ve tescil dönemi ise 13 Ocak 2025’te baþlayýp, 11 Þubat 2025’te bitecek.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
MERSÝN’DE KIRSAL BÖLGELERDE YOL YAPIM ÇALIÞMALARI SÜRÜYOR
KADINLAR EL EMEÐÝ GÖZ NURU ÜRÜNLERÝNÝ SERGÝLEDÝ
DERBÝ ÖNCESÝ HATA YAPMADI! GALATASARAY 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.