sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GALATASARAY’IN YENÝ TRANSFERÝ VÝCTOR OSÝMHEN, ÝSTANBUL’A GELDÝ

  •  3 Eylül 2024 Salý 09:16

Galatasaray’ýn, Ýtalyan ekibi Napoli’den kiralýk olarak anlaþma saðladýðý Nijeryalý futbolcu Victor Osimhen, Ýstanbul’a geldi.

Yeni sezon transfer çalýþmalarýný sürdüren Galatasaray, bu kapsamýnda önemli bir futbolcuyu kadrosuna kattý. Sarý-kýrmýzýlýlar, Serie A ekiplerinden Napoli’de forma giyen Nijeryalý golcü Victor Osimhen ile kiralýk olarak anlaþma saðladý ve 25 yaþýndaki oyuncuyu Ýstanbul’a getirdi. Osimhen, Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ýbrahim Hatipoðlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün ile birlikte Ýtalya’dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimaný Genel Havacýlýk Terminali’ne geldi.

 

Nijeryalý futbolcuyu havalimanýnda binlerce sarý-kýrmýzýlý taraftar karþýladý. Burada basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Nijeryalý futbolcu, atmosferin harika olduðunu belirterek, "Dünyanýn en iyi taraftarlarý burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlýyým. Stadyumda taraftarlarý görmek için sabýrsýzlanýyorum. Onlar için elimden geleni yapacaðým" dedi.

 

 

Napoli’den eski takým arkadaþý Belçikalý futbolcu Dries Mertens ile beraber oynayacaðý hatýrlatýlmasý üzerine ise 25 yaþýndaki futbolcu, "Müthiþ birisi. Bana çok yardýmcý olmuþtu. Kendisi ile gelmeden önce konuþtum. Onunla oynamak içi sabýrsýzlanýyorum. Diðer takým arkadaþlarýmla da oynayacaðým için sabýrsýzlanýyorum" diye konuþtu.

 

Burada taraftarlarýn yoðun ilgisiyle karþýlaþan Victor Osimhen onlarýn isteðini kýrmadý ve 3’lü çektirdi. Osimhen daha sonra kendisi bekleyen araçla alandan ayrýldý.

 

25 yaþýndaki futbolcu, Napoli’de 132 resmi maça çýktý ve 76 gol kaydetti.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
Düðünde gelin ve damada beþi bir yerde altýn yerine beþi bir yerde sebze tohumu takýldý
BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, MERSÝNLÝLERÝ KÜLTÜR SANATLA BULUÞTURMAYA DEVAM EDÝYOR
Halat üzerinde 15 Temmuz Köprüsü’nü geçen atleti vatandaþlar ilgiyle izledi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.