sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GALATASARAY, ÞAMPÝYONLAR LÝGÝ’NE VEDA ETTÝ

  •  28 Aðustos 2024 Çarþamba 08:32

UEFA Þampiyonlar Ligi play-off turu rövanþ maçýnda Young Boys’u konuk eden Galatasaray, rakibine 1-0 maðlup olarak UEFA Þampiyonlar Ligi’ne veda etti.

UEFA Þampiyonlar Ligi play-off turu rövanþ maçýnda Young Boys'u konuk eden Galatasaray, rakibine 1-0 maðlup olarak UEFA Þampiyonlar Ligi'ne veda etti. Sarý-kýrmýzýlýlar, deplasmandaki ilk karþýlaþmayý da 3-2 kaybetmiþti. Cimbom, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Öte yandan temsilcimizde kaptan Muslera, 87. dakikada kýrmýzý kart gördü.

 

Galatasaray, UEFA Þampiyonlar Ligi play-off turu rövanþ maçýnda Young Boys'u konuk etti. Ýsviçre'deki ilk maçý 3-2 kaybeden sarý-kýrmýzýlýlar, sahasýndaki maçta da rakibine 1-0 maðlup olarak UEFA Þampiyonlar Ligi'nden elendi. Cimbom, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

GALATASARAY, ÝLK SANÝYELERDE PENALTI BEKLEDÝ

Mücadelenin henüz ilk saniyelerinde Köhn'ün savunma arkasýna attýðý topla buluþan Mauro Icardi, Zoukrou'nun arkadan yaptýðý müdahale sonrasý yerde kaldý. Tüm statla birlikte Arjantinli yýldýz da penaltý bekledi. Galatasaray'ýn penaltý beklentisi, müsabakanýn Norveçli hakemi Espen Eskas tarafýndan karþýlýk bulmadý. Pozisyondan kýsa süre sonra VAR ile konuþan Eskas, pozisyonun penaltý olmadýðýný ifade etti.

 

YOUNG BOYS'UN GOLÜ OFSAYTA TAKILDI

Young Boys, 31. dakikada kullanýlan köþe vuruþunda golü buldu. Ganvoula'nýn direkten dönen kafa vuruþunda topu önünde bulan Colley, topu filelere göndermeyi baþardý. Ancak bu gol, ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadý. Ýlk 45 dakikanýn kalan bölümünde de gol olmayýnca devreye 0-0 eþitlikle gidildi.

 

KAAN'IN GOLÜNDEN SONRA BAYRAK KALKTI

Karþýlaþmanýn ikinci yarýsýnda ataklarýný sýklaþtýran Galatasaray, 55. dakikadaki duran topta Kaan Ayhan ile aradýðý golü buldu. Ancak yardýmcý hakem, Kaan'ýn filelere giden golünün hemen ardýndan bayraðý kaldýrdý Bu gol, ofsayt nedeniyle geçerli sayýlmadý.

 

MAÇTAKÝ TEK GOL VIRGINIUS'TAN

Galatasaray, karþýlaþmanýn son bölümünde en azýndan tur þansýný uzatmalara taþýyacak golü ararken konuk takým Young Boys, 87.dakikadaki kontratakta Alan Virginius ile golü buldu ve 1-0 öne geçti.

MUSLERA KIRMIZI KART GÖRDÜ

Galatasaray'da kaptan Muslera, bu golün ardýndan gol sevinci yaþayan rakibine yaptýðý sportmenlik dýþý hareket nedeniyle kýrmýzý kart gördü. Bu karttan sonra Kerem Aktürkoðlu'nun yerine oyuna giren Günay Güvenç, kalan dakikalarda kaleyi korudu.

CÝMBOM, ÞAMPÝYONLAR LÝGÝ'NDEN ELENDÝ

Galatasaray, maç boyunca olduðu gibi birçok net fýrsatý kalan kýsa sürede de deðerlendiremedi. Böylelikle sahadan 1-0 maðlup ayrýlan sarý-kýrmýzýlýlar, UEFA Þampiyonlar Ligi'ne veda etti. Cimbom, deplasmandaki ilk maçý da 3-2 kaybetmiþti.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
Düðünde gelin ve damada beþi bir yerde altýn yerine beþi bir yerde sebze tohumu takýldý
BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, MERSÝNLÝLERÝ KÜLTÜR SANATLA BULUÞTURMAYA DEVAM EDÝYOR
Halat üzerinde 15 Temmuz Köprüsü’nü geçen atleti vatandaþlar ilgiyle izledi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.