sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ARDA GÜLER ÞOV YAPTI! REAL MADRÝD 3-0 KAZANDI

  •  26 Aðustos 2024 Pazartesi 08:32

Real Madrid, La Liga'nýn 2. hafta maçýnda Real Valladolid'i 3-0 maðlup etti. Karþýlaþmaya ilk 11'de baþlayan milli futbolcumuz Arda Güler, 69 dakika sahada kaldý. Madrid temsilcisinin maç boyu rakip kaleye gönderdiði 12 þutun 5'i Arda'dan geldi. performansýyla göz dolduran ve 3 kez isabet bulan 19 yaþýndaki yýldýz, kaleci Hein'i geçmeyi baþaramadý.
Real Madrid, La Liga'nýn 2. hafta maçýnda Real Valladolid ile karþýlaþtý. Santiago Bernabeu'da oynanan maçý ev sahibi ekip, 3-0 kazandý. Madrid devine galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Fede Valverde, 88. dakikada Brahim Diaz ve 90+6. dakikada Endrick kaydetti. Real Madrid, bu sonuçla ligde ilk galibiyetini aldý. Ancelotti'nin takýmý, ligin ilk haftasýnda Mallorca ile berabere kalmýþtý.

ARDA ÝLK 11'DE BAÞLADI
Real Madrid'de milli oyuncumuz Arda Güler, maça 11'de baþladý ve 69 dakikada sahada kaldý.Alaba, Camavinga ve Jude Bellingham, sakatlýðý sebebiyle kadroda yer almazken, Mendy de cezasý sebebiyle maçta oynayamadý.

ÝLK YARI DÜÞÜK TEMPOYLA GEÇTÝ
Son þampiyon Real Madrid, Real Valladolid karþýsýnda ilk yarý sadece 1 kez rakip kaleyi yoklaya bildi. Ancelotti'nin öðrencileri tamamen kapanan Valladolid savunmasýný aþmayý ilk devrede baþaramadý.

ARDA, NET FIRSAT KAÇIRDI
Real Madrid ikinci yarýya çok hýzlý baþladý. Ýspanyol devi, Arda Güler, ile net bir fýrsat yakaladý. 48. dakikada Sað çaprazda topla buluþan Arda yakýn köþe sert vurdu ama kaleci Hein gole izin vermedi.

REAL, VALVERDE ÝLE GOLÜ BULDU!
Real Madrid, Arda Güler'in 48. dakikada yerde kaldýðý pozisyonda serbest vuruþ kazandý. Serbest vuruþta topun baþýna Valverde, geçti. Rodrygo'nun dokunduðu topa Valverde çok sert vurdu. Savunmaya da çarpan top aðlarla buluþtu.

ARDA, HEIN'Ý BÝR TÜRLÜ GEÇEMEDÝ
Arda Güler, Valladolid kalecisi Hein'i bir türlü geçemedi. Mücadelenin 63. dakikasýnda Garcia'nýn yaptýðý ortayý iyi takip eden Arda, geliþine iyi vurdu ama kaleci gole izin vermedi. Bu poizsyondan yalnýzca 4 dakika sonra sol kanattan rakibini ekarte edip topu sol ayaðýna çeken Arda Güler, uzak köþeye sert vurdu. Savunmaya çarpan top yine kalecide kaldý.

ARDA'NIN PERFORMASI
Karþýlaþmanýn 52. dakikasýnda sarý kart gören Arda Güler, 69. dakikada yerini alkýþlarla Brahim Diaz'a býraktý. Real Madrid'in maç boyu rakip kaleye gönderdiði 12 þutun 5'i Arda'dan geldi. 3 kez isabet bulan milli oyuncu, kaleci Hein'i geçemedi.

Arda Güler'in 69 dakika sahada kaldýðý Valladolid maçý rakamlarý;

Pas: 43
Pas Ýsabet Oraný %: 86
Kýsa Pas: 42
Kazandýðý Ýkili Mücadele: 7
Kaybettiði Ýkili Mücadele: 5
Ýsabetli Þut: 3
Engellenen Þut: 2
Ýsabetli Orta: 1
Ýsabetsiz Orta: 3
Þut Pasý: 1
Ofsayt: 2
Top Kapma: 3
Þut Engelleme: 2
Yapýlan Faul: 3
Yaptýðý Faul: 1

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
Düðünde gelin ve damada beþi bir yerde altýn yerine beþi bir yerde sebze tohumu takýldý
BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, MERSÝNLÝLERÝ KÜLTÜR SANATLA BULUÞTURMAYA DEVAM EDÝYOR
Halat üzerinde 15 Temmuz Köprüsü’nü geçen atleti vatandaþlar ilgiyle izledi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.