sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ EKÝPLERÝ YAÞ ALMIÞ VATANDAÞLARLA ETKÝNLÝK GERÇEKLEÞTÝRDÝ

  •  8 Aðustos 2024 Perþembe 14:53

Mersin Yeniþehir Belediyesi Kadýn ve Aile Hizmetleri Müdürlüðü ekipleri, yaþ almýþ vatandaþlarý ziyaret ederek onlarla çeþitli etkinlikler gerçekleþtirdi.

Mersin Yeniþehir Belediyesi Kadýn ve Aile Hizmetleri Müdürlüðü ekipleri, yaþ almýþ vatandaþlarý ziyaret ederek onlarla çeþitli etkinlikler gerçekleþtirdi.

Yeniþehir Belediyesi ile Ýyilik Çemberi Lions Kulübü, Ýyilik ve Yardým Vakfý’nda konaklayan yaþ almýþ vatandaþlara yönelik renkli bir etkinlik programý hazýrladý. Hazýrlanan program çerçevesinde gerçekleþtirilen atölye çalýþmalarý ve renkli etkinlikler vakýf sakinlerine moral kaynaðý oldu. Ebru sanatý ile suyun üzerinde renklerle oynayarak kendi eserlerini oluþturan vatandaþlar, ayrýca drama etkinlikleriyle enerjik ve keyif dolu anlar yaþadý.

Yeniþehir Belediyesinin bu etkinliklerle yaþ almýþ bireylerin hem bedensel hem de zihinsel olarak aktif kalmalarýna katký saðladýðý belirtildi.

Toplumsal dayanýþmanýn ve yardýmlaþmanýn önemine dikkat çeken Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, Kadýn ve Aile Hizmetleri Müdürlüðü bünyesinde düzenledikleri programlarýn yaþ almýþ bireylerin yaþam kalitesini artýrmada önemli bir rol oynadýðýný vurgulayarak, toplumun her kesimine ulaþmayý hedeflediklerini belirtti.

Kulüp temsilcileri ise, böyle bir iþ birliðinin parçasý olmaktan duyduklarý memnuniyeti dile getirerek, benzer sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini kaydetti.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
Düðünde gelin ve damada beþi bir yerde altýn yerine beþi bir yerde sebze tohumu takýldý
BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, MERSÝNLÝLERÝ KÜLTÜR SANATLA BULUÞTURMAYA DEVAM EDÝYOR
Halat üzerinde 15 Temmuz Köprüsü’nü geçen atleti vatandaþlar ilgiyle izledi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.