sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ACUN’DAN, FERDÝ KADIOÐLU ÝTÝRAFI

  •  26 Temmuz 2024 Cuma 09:07

Fenerbahçe Asbaþkaný Acun Ilýcalý, Youssef En-Nesyri’nin imza töreninde Avrupa’daki birçok dev kulübün peþinde olduðu Ferdi Kadýoðlu ile ilgili açýklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Asbaþkaný Acun Ilýcalý, Youssef En-Nesyri'nin imza töreninde Avrupa'daki birçok dev kulübün peþinde olduðu Ferdi Kadýoðlu ile ilgili açýklamalarda bulundu. Sarý-lacivertli futbolcuya gelen teklifleri duyuran Ilcalý, "Aklýmýzýn almadýðý teklif gelmediði sürece, oyuncu satmayacaðýz. Düþünün Ferdi'ye gelen 30 milyon euro teklif normal ve bizi heyecanlandýrmýyor" dedi.

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Futboldan Sorumlu Asbaþkaný Acun Ilýcalý, Youssef En-Nesyri'nin imza töreninde transfer süreci ve adý birçok dev kulüple anýlan sarý-lacivertli futbolcu Ferdi Kadýoðlu ile ilgili açýklama yaptý. Ferdi'ye gelen teklifleri açýklayan Ilýcalý, bu tekliflerin kendilerini heyecanlandýrmadýðýný söyledi.

 

"FENERBAHÇE ÝÇÝN HER ÞEYÝ YAPIYORUZ"

Transfer dönemi deðerlendiren Ilýcalý, "Bizim açýmýzdan muhteþem geçti. Jose Mourinho istediði parçalarý aldýk. Yýldýz dediðimiz zaman Alex, Van Hooijdonk'u Ferdi'ye kastediyorduk ama Oðuz Aydýn'da Ferdi'nin gençliðini göreceksiniz. Alex ve Van Hooijdonk'larý da getirmek istiyoruz. Fenerbahçe için her þeyi yapýyoruz. Fenerbahçe tarihinde ayný anda bu kadar iyi üç tane 9 numara olduðunu ben hatýrlamýyorum. Hatýrlayan varsa söylesin. Oyuncu satarsak eðer, yerine de daha iyisini alýrýz" dedi.

"BAÞKANIMIZ ÇOK SERT VE NET DURUYOR"

"Türk futbol tarihinin en yüksek bütçeli kadrosu Fenerbahçe olmuþtur. Kadro deðerimiz 250 Milyon Euro oldu, bunun için mutluyuz. Ýnþallah özlenen þampiyonluk bu sene gelecek" sözlerini sarf eden Fenerbahçe Asbaþkaný, "Taksitli transferlerimize ben de þaþýrýyorum. Baþkanýmýz çok sert ve net duruyor. Karþý tarafý ikna etmek bana ve Mario'ya düþüyor. Ancak baþkanýmýz 'Bu þekilde olacak' dedikten sonra o þekilde görüþüyoruz. Ben de seyrediyorum. Karþý tarafa enerjimizle halletmeye çalýþýyoruz. Bazen bizim de esnemelerimiz oluyor. Ölümü gösterip, sýtmaya razý ediyoruz diyebilirim. Karþý tarafa negatifle baþlýyoruz ve ikna sürecinde avantajlý oluyoruz. Hull City, benim kulübüm biliyorsunuz. Bu konularda ben böyle deðilim, baþkanýmýzý takdir ediyorum. Kendi takýmým için de öðrenmem gereken þeyler var" açýklamsýný yaptý.

"ÝSTERSEK TÜM TAKIMI SATABÝLÝRÝZ"

Sarý-lacivertli futbolculara gelen tekliflere de deðinen Acun Ilýcalý, "En çok Fenerbahçe oyuncularýna ilgi var. O kadar çok transfer teklifi var ki, istersek tüm takýmý satabiliriz. Baþka etkenlerden þampiyonluðu etkilenmiþ takýmýn oyuncularýný yollamalý mýyýz?" ifadelerini kullandý.

"FERDÝ'YE GELEN TEKLÝFLER BÝZÝ HEYECANLANDIRMIYOR"

"Ferdi'nin deðeri 30 milyon euronun üzerinde ve ciddi teklifler var." diyen Acun Ilýcalý, "Aklýmýzýn almadýðý teklif gelmediði sürece, oyuncu satmayacaðýz. Düþünün Ferdi'ye gelen 30 milyon euro teklif normal ve bizi heyecanlandýrmýyor" þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.