sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TRANSFERLERÝN GECÝKTÝÐÝ GALATASARAY’DA ÖZBEK’E TEPKÝLER ÇIÐ GÝBÝ YAÐDI

  •  22 Temmuz 2024 Pazartesi 16:24

Galatasaray’da transferlerinin gecikmesi taraftarlarýn tepkisine neden olurken, Ýbrahim Hatipoðlu’nun Doue transferinin gerçekleþmeyeceðini açýklamasý bardaðý taþýrdý. Baþkan Dursun Özbek’i eleþtiri yaðmuruna tutan Galatasaraylýlar, teknik direktör Okan Buruk’a ise destek verdi. Öte yandan Özbek’in Erden Timur’un istifasýnýn ardýndan "Yapýlan transferlerin baþýnda ben vardým, bugün de ben varým " sözleri yeniden gündem oldu

Galatasaray'da transferlerinin gecikmesi taraftarlarýn tepkisine neden olurken, Ýbrahim Hatipoðlu'nun Doue transferinin gerçekleþmeyeceðini açýklamasý bardaðý taþýrdý. Baþkan Dursun Özbek'i eleþtiri yaðmuruna tutan Galatasaraylýlar, teknik direktör Okan Buruk'a ise destek verdi. Öte yandan Özbek'in Erden Timur'un istifasýnýn ardýndan "Yapýlan transferlerin baþýnda ben vardým, bugün de ben varým " sözleri yeniden gündem oldu

 

Son þampiyon Galatasaray, eksiklerini bir türlü gideremiyor. Sarý-kýrmýzýlý takým, sað bek ve merkez orta saha transferlerinde gecikmiþ durumda. Baþkan Dursun Özbek'in Erden Timur'un istifasýnýn ardýndan transferler için yetkilendirdiði Cenk Ergün ve Ýbrahim Hatipoðlu, gündemdeki isimlerde mutlu sona ulaþamayýnca taraftar da tepki göstermeye baþladý.

 

ÖZBEK'E TEPKÝ, BURUK'A DESTEK

Geçen sezon gelirlerde tarihi bir yýlýn geride býrakýldýðýný ifade eden Dursun Özbek'in "Transferleri kampa yetiþtireceðiz" sözlerini referans gösteren taraftarlar, sosyal medyada baþlattýklarý kampanyada Özbek ve yönetimine transfer konusunda tepkide bulundu. Sarý-kýrmýzýlý taraftarlar, teknik direktör Okan Buruk'a ise destek verdi. Okan Buruk'un 30 Ocak'ta yaptýðý, "Acele bir sað bek ve sol bek istiyorum" açýklamasýný sosyal medyada yeniden gündeme getiren Galatasaraylýlar, "7 aydýr bir sað bek bulamadýk" "Ocak ayýnda söyledik, orada mýsýnýz?" "Adama bir sað bek alamadýnýz" þeklinde yorumlarda bulundular.

 

ÝBRAHÝM HATÝPOÐLU NE DEMÝÞTÝ?

Galatasaray Baþkaný Dursun Özbek'in transferler konusunda yetki verdiði yönetim kurulu üyesi Ýbrahim Hatipoðlu, kulüp kanalýna yaptýðý açýklamada, "Doue, listemizdeki önemli oyunculardan biriydi. Gelinen noktada Galatasaray bu oyuncu ile görüþmeleri sonlandýrma noktasýna geldi. Artýk Doue transfer listemizde bulunmuyor. Doue bugün için ilk defa net olarak Galatasaray'ýn gündeminden çýkmýþtýr. Taraftarlarýmýz bizi eleþtirmekte haklý. Bir hedef koymuþtuk. Kamp dönemine yetiþtireceðiz diye bir hedefle yola çýktýk. Geliþmeler, transfer sürecindeki zorluklar nedeniyle bu hedefimize bir miktar gecikmeyle devam ediyoruz. Tek amacýmýz hata yapmadan, Galatasaray için en doðru þartlarda, en doðru oyuncularý belirlemek. Büyük bir transfer listemiz yok. Ýki mevki için çalýþma yapýyoruz. Hocamýzýn belirlediði önemli isimler var" ifadelerini kullanmýþtý.

 

ERDEN TÝMUR'UN ÝSTÝFASI

Takýma kazandýrdýðý yýldýz isimlerle üst üste elde edilen 2 þampiyonlukta da baþrolde olan sarý-kýrmýzýlýlarýn eski baþkan vekili Erden Timur, yeni yönetimde yer almamýþ ve görevinden istifa ederek herkesi þaþýrtmýþtý. Timur, konuyla ilgili kararýyla ilgili ise "Ýstifa etmekten baþka çarem kalmadý, tutunacak bir dalým olsa tutunurdum. Aylarca sürdü, son 7 ay özellikle yoðun. Ne yaptýðýmý ben de bilmiyorum inanýn. Ne arsýzlýðýmýz, ne hýrsýzlýðýmýz, ne namussuzluðumuz, ne komisyonculuðumuz... Ben de býrakmayý hiç istemiyorum öyle bir þey var. Ama hiçbir dal yok" açýklamasýný yapmýþtý.

 

ÖZBEK'ÝN O SÖZLERÝ YENÝDEN GÜNDEM OLDU

Erden Timur'un yeni yönetimde yer almamasýnýn ardýndan "Bu sezon transferin baþýnda kim olacak?" sorusuna Galatasaray Baþkaný Dursun Özbek, "Bu yönetimin baþkaný benim. Bugün de benim, dün de bendim. Galatasaray'da hem amatör sporlarda hem de profesyonel futbolda yapýlan transferlerin baþýnda ben vardým, bugün de ben varým. Bu bugün böyle deðildi, kurulduðundan beri böyle bir olay" yanýtýný vermiþti. O dönemde çok konuþulan Özbek'in bu sözleri yeniden gündem oldu ve tartýþýlmaya baþlandý.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.