sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SARIYER’DE ANAOKULUNDA ÞOK GÖRÜNTÜLER

  •  17 Temmuz 2024 Çarþamba 15:10

Sarýyer’de bulunan özel bir anaokulunda çocuklarýn bakýmsýz ve saðlýksýz þartlarda adeta üst üste yatýrýldýðý görüntüler sosyal medyada tepki topladý.

Sarýyer'de bulunan özel bir anaokulunda çocuklarýn bakýmsýz ve saðlýksýz þartlarda adeta üst üste yatýrýldýðý görüntüler sosyal medyada tepki topladý.

Görüntülerin eski öðretmenlerinin bir komplosu olduðunu söyleyen anaokulu sahibi Yeþim Bilek, kurumun kapýlarýný açtý. Öðretmenlerin girilmemesi gereken müþtemilat alanýna çocuklarý götürerek böyle bir video kurguladýðýný söyleyen Bilek, "Bunu yapan öðretmenim en sevdiðim öðretmenlerimden biridir. Söylediklerinin doðru olmadýðýný da biliyor. O yüzden hala çok þaþkýným" ifadelerini kullandý.

Sarýyer Tarabya'da bulunan Özel Kemer Anaokulu'nda çocuklarýn bakýmsýz ve kötü þartlarda tek bir odada kaldýðý, depo ile çocuklarýn bulunduðu odanýn yan yana olduðu ve üst üste yatýrýldýklarý iddia edildi. Sosyal medyada paylaþýlan görüntüler, büyük tepki topladý.

Kreþin sahibi Yeþim Bilek, sosyal medyada yayýlan ve infiale sebep olan görüntülere yanýt verdi, Bilek okuldan ayrýlan öðretmenlerin bir kumpasý olduðu ve þahsi sebeplerle bu görüntülerin kurgulandýðýný 22 yýldýr okulu iþlettiðini bir kere böyle suçlamalara maruz kalmadýðýný söyleyerek kendini savundu.

“Benim velilerim beni bilirler”

Okulun kapýlarýný gazetecilere açan Yeþim Bilek, “Ben 2003’ten beri burada bu okulu iþletiyorum ve yüzlerce çocukla, aileyle bu süreci yönettik. 22 yýl çok uzun bir süre. 22 yýl içerisinde Tarabya Kemer Anaokulu ile ilgili herhangi bir sorun ve þikayet bulamazsýnýz. Benim velilerim beni bilirler zaten. Buraya Tarabya Kemer Anaokulu diye deðil Yeþim Bilek diye gelir insanlar. Ben sabah 7’de okulumu açarým. Akþam 7’ye kadar da okulum açýktýr. Akþam 7’de de en son çocuðumu kendim gönderirim" ifadelerini kullandý.

“Ben iþe 22 yýl emek verdim”

Okuldan ayrýlan birkaç öðretmenin kendilerine komplo kurduðunu savunan Bilek, "Okulumuzdan ayrýlan birkaç tane öðretmenimiz bir þeye kýzmýþ ve bu videolarý yayýnlamýþ. Ben ilahi adalete inanýyorum. Aþaðýda bizim bir müþtemilat alanýmýz var. Oraya girilmemesi gerektiði halde bu videolarý hazýrlamak için girmiþler. Bu videolar bir þekilde sýzmýþ. Hiç önemli deðil. Ben 22 yýl bu iþe emek verdim. 22 yýl boyunca 1 kiþi bile zehirlenmedi bunu araþtýrabilirsiniz. Bunu yapan öðretmenim en sevdiðim öðretmenlerimden biridir. Çok da iyi bir kýzdýr. Söylediklerinin doðru olmadýðýný da biliyor. O yüzden hala çok þaþkýným. Tamamen kiþisel bir mevzu. Ayrýca giden öðretmenler bu okulda 3-4 yýl çalýþmýþlardý. Bu videoyu çekmek giderken mi akýllarýna gelmiþ” þeklinde konuþtu.

Ýddialar üzerine okula gelen bir veli ise, “Bu arada ben de iddialara inanmýyorum. Haberi gördüm kreþe geldim. 3 yýl kadar kýzým bu kreþte. Bu olaya inanmýyorum” diye konuþtu.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
MERSÝN SPOR KULÜBÜ, LÝGDEKÝ ÝKÝNCÝ GALÝBÝYETÝNÝ ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.